Lillemor

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

27 Bra

Om Lillemor

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 1962-04-01

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Lillemor

  Dag 3

  Dag 4 var ingen höjdare har druckit mer vatten och mer salt men jag har nog svår abstinens. Jag skakar, huvudvärk, svimfärdig hela tiden, urtrött men kan inte sova. Nu har jag varit vaken i snart 48 tim puhh. Detta får bara uthärdas.... Vid eftertanke så har jag sedan 2008 levt mer eller mindre på Nutella, dubbelnougat, näringsdrycker (mest e-nummer) och mixat mat. Mat som i vissa fall varit nyttig men med facit i hand har det varit mest kolhydrater. Så som jag mår just nu har jag ju även mått när jag vräkt i mig mkt choklad så egentligen är det ingen skillnad. Den stora skillnaden blir nu hoppas jag att på "andra sidan" väntar ett mer välmående liv.
 2. Lillemor

  Dag 3

  Det är nu tredje dagen utan socker och mkt få kolhydrater! Jag har inte haft så svåra besvär som jag trodde jag skulle få. Lite huvudvärk men det mest fantastiska, alltså jag har hållit igång hela dagen???? Det har inte hänt sedan 90-talet. Jag har betydligt klarar tankar, ingen "hjärndimma" eller att jag måste sova efter maten eller mitt på dagen idag! Det känns sååå osannolikt och jag hoppas o ber om att detta håller i sig. Att min kropp får fortsätta läka och min allra hösta dröm... att kunna ta på sig sina löparskor och ge sig ut på en runda igen. Det var länge sedan, ungefär 20 år men fortsätter det här så känns det som att mirakel kan inträffa!!! Lite svårt med proteiner, det blir enahanda men jag hitta en länk här inne till Scandinavian Organics AB och jag ska försöka få tag på deras buljonger. Nu jäklar kör vi ....!!!
 3. Tack för tipsen!!! Min candida sitter i mun och förmodligen hela vägen ner till magen. Efter bara 3 dagar nu utan socker och kolhydrater känns det lite bättre! Jag kämpar på! Som så många här oj oj vad mkt ohälsa det finns! Om det nu beror på kosten så är det ju så jä... ja jag vet inte vad för ord man ska använda...
 4. Jag har haft några likande "anfall" och det man kom fram till var att min galla krampade.... Kanske något sådant?
 5. Jag har precis som du konstant tryck o kvävningskänsla i halsen. Fruktansvärt att leva med!!! Jag har haft problem med sködkörteln sedan 1998 o fick en tumör där, troligen utlöst av graviditeter (missfall) och en enorm stress under några år. Stress är inge bra för sköldkörteln det vet jag men jag blir även sämre av intag av jod. Nu får jag hålla lite koll på vad som händer när jag äter kål också. Mina prover visar inget heller! Man blir förtvivlad...
 6. Tack! Jag är glad att jag hittat hit!
 7. Tack för tipsen!!! Jag antar jag får börja lite smått men efter en ordentlig titt i kylskåpet... hjälp! Det är mest sött o jag trodde jag åt ok! Att bli av med candida och ibs skulle förbättra livskvaliteten oerhört! Ser fram emot min nya utmaning och har beställt boken Matrevolutionen och ska även köpa en kokbok. Jag har haft D-vitaminbrist konstaterad och äter det tillskottet med kalcium och magnesium på kvällen numera. Det kan vara så att jag äter lite låg dos så det ska jag titta på! Kokosgrädde och olja ska jag genast gå och köpa.Tack igen!
 8. Tack för tipset!!!! Jag har en lång väg gå... trodde jag åt ok! Men nu när jag tittar i mitt kylskåp ser jag bara socker... Nu känns det som att jag är på rätt väg! Härligt!
 9. Hej! Ny här och inte så datorvan... gör mitt bästa! Även nybörjare inom LCHF som verkar mkt intressant för min del! Tyvärr har jag några extra hinder på vägen ner till magen då jag lider av Dysfagi=sväljsvårigheter (en förträngning i halsen efter strålning av sköldkörteln). All mat mixas och silas till en slät och lagom fast konsistens innan jag kan svälja. Är även allergiker och tål ej mjölkprotein, någon med erfarenhet om att det blivit bättre med lshf? Jag äter havregrädde istället för vanlig grädde, är det ett bra allternativ? IBS, candida, astma, sköldkörtelproblem plus depression/kronsisk trötthet efter boende i mögelhus försvårar vardagen men ... jag tänker bli frisk!!! I den vanliga sjukvården finns ingen hjälp att få (eller förståelse) om man varit utsatt för och blivit sjuk av mögel! Hittils har jag provat en del allternativ medicin men främst undvikit det jag inte längre tål. Mitt immunförsvar verkar ha kollapsat och jag har fått rådet att äta mkt frukt och dadlar, fikon mm pga av näringsbrist. Nu förstår jag att jag matat min svamp! Misstänker att även astman blivit värre pga av det. Nu ska jag göra så gott jag kan och läsa så mkt jag kan om detta, har beställt boken Matrevolutionen och hoppas hoppas att jag kan förändra min situation till det bättre! Många berättelser här vittnar ju om det! En spännande resa börjar nu!