Jump to content

Rookie

Medlem
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

Rookie's Achievements

(2/7)

46

Reputation

 1. testade en annan våg som är köpt på claes ohlsson och den visar samma värden som min våg! konstigt att båda visar samma men är olika fabrikat.
 2. intressant! ska testa med något annat också och jämföra sen
 3. Hade vart bättre att skala den för att få exakt siffra på det du sätter i dig, den räknar ju inte skalet. Men ska inte äta den så därför behöll jag skalet på, Men mankan tänka 215g skalad apeslin har dessavärden
 4. Tog en apelsin nu, oskalad 215 gr 90kcal 0,4g fett 2,2g protein 17,8 g kolhydrat 0g kolesterol
 5. Hej alla nybörjare Har ett tips om en jätte bra köksvåg från lidl. Den väger mat, men den kommer även med en funktion som visar antal gram kh, protein, cholesterol, och fett. Man trycker i en kod för vald matvara så ser man hur mkt av allting just precis den varan innehåller. Har inte ätit lchf sen slutet på oktober. Blev för svårt, men nu är jag igång igen och då hjälper denna himla bra för jag får se exakt vad det är jag äter! Och kan kontrollera mitt kh intag mkt bättre! Den heter silver crest för den som är intresserad.
 6. Hej! Jag vet att man inte bör träna när man är sjuk, menjag känner mig inte sjuk. Däremot har jag en jobbig slemhosta. Djup o rosslig. Antagligen akut bronkit då min sambo hade det under jul fram till förra veckan. Jag funderar på om man kan träna lite light iaf. Typ dra fram yoga mattan hemma och göra lite magövningar, kanske donkeykicks och liteknäbörj med kroppsvikt, höftlyft? Har jätte problem med att bara vila, lite ångestframkallande att inte träna på de två till fyra veckor akut bronkit håller i sig...
 7. Rookie

  Silverfråga

  sen kan jag ju tycka att experter kan fara. de gopdkänner panderix(heter den så?) gardasil, aluminium i vanligt vaccin osv osv. jag litar inte på dem, med det inte sagt att jag sektlikt köper allt ion silver säger heller men jag vet de som använt det i ca 15 år utan några somhelst problem eller biverkningar. inga blå människor o inga gifter i kroppen, därför väljer jag att lita på silvret o inte vad några experter menar " skulle kunna" hända om man intar det. hade de själva däremot kommit ut med gedigen forskning gjord på människor som visar allt det de säger då skulle jag fundera. men så länge de bara spekulerar och jämför med silvernitrater så fortsätter jag med mina groggar ?
 8. Rookie

  Silverfråga

  Well, kag har alltid silver hemma. Hjälper mig mest mot förkylningar då jag eg inte har några andra problem. Gör en silvergrogg 0,5dl rödvin 0,5dl silver och litepressad lime, smuttar på den tills den är slut, två ggr per dag den dagen jag börjar känna mig sjuk. Har inte haft ett enda utbrott av förkylning sen jag började, och innan det var jag jämt sjuk, speciellt bihåleinflammation, blev diagnosticerad med kronisk bihåleinflammation, men den är veck nu efter jag började med silver. Sprutade också silver i näsan varje dag under enperiod, men gör det bara tillsammans med silvergroggen nu när jag börjar få känningar. Bra på sår också. Kan inte svara på om det är ett universalmedel mot allt möjligt men det funkar iaf för enklare grejer där traditionella förkylningsmediciner inte hjälper mig.
 9. Jag är inte arg på mig själv eller känner skuldkänslor tack o lov, för dåslulle det nog vara sämre. Jag tänker lite att skit händer, det var likadant när jag skulle sluta röka, åkte ditnågra ggr, men som malinsäger, manblir starkare varjegång och till slut försvann det beroendet. Detta är nog likadant. Synd att det inte finns plåster mot detta bara hehe.
 10. vissa dagar har gått bra men sen kommer en såndär mega dip när det gått mer än två tre dagar utan sspcker. det är bara o ta sig igenom! det är ju inte farligt men det är sååå jobbigt o jag har så dålig disciplin på mitt beroende..
 11. sista veckorna har varit misär. eller ok sista månaden. efter svärmors bröd gick d åt helvete. genererat till minst 2 pizzor. ett par mackor, för mkt öl o choklad. en kombo av fett för mkt kolhydrater. hchf. ingen skillnad på vågen men jag har mått sämre, varit hungrig hela tiden, sugen så pass att det inte räckt med ölkorvar o babybell eller avpkado eller ens ägg. vispade grädde med hallpnpure o lite honung tillslut... nope....pizza...jaaaa nu är jag nöjd! jävla sokcerberoende.... idag börjar jag om. på riktigt. sagt till min sambo nu också att det är på riktigt igen. det kommer bli en tuff vecka men jag vet att det kommer vara sååå skönt att inte vara hungrig o sugen hela tiden. satsar på max 50g per dag. nu jävlar e det på riktigt! ?
 12. Haha härligt med utförliga svar, då lär man sig ju:) Försökte spela in idag men tror jagfår öva lite med på vinkeln. Upptäckte dock att det ser ut som att knäna viker inåt lite grann så den misstanken bekräftades. Blev lite benpress också och det gick bra, provade alla varianterna med fötterna för att känna efter lite hur det känns i höfterna men alla kändes likadant så jag kanske kan köra tre set x 8-10 först isär, sen ihop o sen vanlig? Eller e d bättre att bestämma sig för en? Skönt att vara tillbaka på gymmet, men.... I fu***ng hate cardio....
 13. Okej då kör jag på benpressen. Tänkte också fråga skillnaderna vart det tar omjag gör den med brett isär, normaloch ben ihop, alternativt från sidan lixom med ett ben bara, om du förstår.... Har en vän till familjen som tävlade mkt i kampsport förut och gick till någon proffsig kiropraktor, ska kolla upp det. Ska spela in knäböjen också. Jag tyckte jag hade fått till det bra, rak i ryggen på nedvägen och upp, eventuellt lite vingliga knän, men det är bäst att spela in som du säger, svårt att titta på sig själv i spegeln. Angående fallet så var det förkylningen som var från helvetet och min sambo somockså var sjuk o inte äter lchf köpte hem allllllt onyttigt ivärlden. Jag kan inte stå emot när det det är rakt framför näsan flera dagar i sträck.
 14. Nu var det längesen jag tränade. En vecka för att vara exakt. Blev sjukoch sedan föll allt...blev jag tycker synd ommig själv pizza, popcorn läsk...ja alltonyttigt usch! Det var knappt ens gott men men, man faller väl ibland, bara att resa sig. ...dessutom märkte jag att jag hade konstig värk i mina höfter på framsidan när jag gjorde knäböj. Har ju inga vikter utan försöker jobba med formen innan jag lägger på vikt. Vilat en vecka nu och testade knäböj igen och Aj! Min tanke är att jag är så obalanserad att höfterna typ viker sig när jag gör knäböj eller att knäna är så ostabila att det gårutöver höfter?. Försöker trycka utmed knäna så att de inte ska ramla inåt men det kanske blir för mkt? Tänker vila frånknäböj nu, vill juinte belasta höften mer, men tänker vad jag istället kan göra. Mina ideer är Benpress rygglyft testade utfall men samma smärta där,tänker glute press finns en maskin som heter på gymmet, tänker testa cable squats, kickbacks i kabeln.... Är det bra ideer? Något jag borde tänka på extra eller undvika?
 15. Jag tänker att när man sitter i en sån sits som din systerså är man extremt utsattoch känslig och som försvarsmekanism för attens orka med situationen slår man ifrån sig allt ansvar. Får man sen höra att man äter fel och blir " tjatad" på så låserman sig bara och blir envis. Det är ju hemskt svårt att acceptera att det är ( kanske delvis) pga man har misshandlat sin kropp med socker som man har blivit så sjuk. Och attdå ha någon som påpekar det, ( även om du har rätt) gör inte att man direkt vill erkänna det. Det skulle bli som att lägga skulden på sig själv. Jag har dock ingen bra lösning, o jag vet att du desperat vill din systers bästa, självklart, menär hon inte redo att acceptera läget så hjälper inte dina visdomsord, utan du får nog klura ut något nytt. Bor ni nära varandra? Laga middag ihop? Kan du inte flytta in där eller ha henne hos dig under den svåra tiden? Lättare att smyga in bra mat i vardagen då, du behöver inte ens nämna att det inte innehåller kolhydrater eller socker, prata inte alls om det utan servera det bara tex. Jag vet inte, en ide bara.... Oavsett hoppas jag verkligen på det bästa för henne. Cancer är fruktansvärt! Lycka till
×
×
 • Create New...