lovans95

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

7 Neutral

Om lovans95

 • Rank
  Nyanländ
 1. Hej! Jag är en universitetsstudent som nyss har börjat mitt utbildning. Jag läser på distans men har inneveckor regelbundet och bor alltså borta i en vecka i sträck varje gång. Jag började med LCHF innan skolstarten och det funkade super, men veckan nere på skolan förstörde allting eftersom jah inte hade tillgång till något kylskåp. Hur ska jag kunna äta LCHF när jag är nere på skolan, utan att ruinera mig? Är ju en student med begränsade tillgångar... Tacksam för svar!
 2. Hej! Jag är så djupt nere i sockerträsket som man bara kan vara. Minsta lilla godisbit och sockertrollet vaknar till liv med ett brak och utan jag vet ordet av det sitter jag och smaskar i mig framför filmen. INTE KUL! Så nu tänkte jag testa, att ge mig själv en utmaning. Inge godsaker på 3 veckor, och se vad som händer. Regler: Inget läsk, chips, godis eller choklad. Inte ens mörk choklad! Endast dricka vin på fester. Inga bullar eller bakverk överhuvudtaget. Hur ska jag klara tre helger utan godis? JAG VET INTE! Häng gärna med i min lilla utmaning, sä kan vi hjälpas åt. Detta är ett stort steg för någon som jag Från och med idag (tisdag 26/8 -14) (kör förövrigt lchf kost, utan pasta, ris, potatis osv..)
 3. I helgen köpte jag godis och kunde tyvärr inte hålla mig så jag köpte mer,,, Aj som f*n! Är nog djupt nere i sockerträsket. Inge godis för mig i framtiden!
 4. Haha bästa beskrivningen jag hört!!
 5. Bra beskrivning! Sen är det ju också ett aktivt val jag för, jag vill som inte va utan mitt godis..
 6. Jo mitt sockersug har defenitivt minskat på kort tid. men ändå längtar man till fredag då jag kan äta mina godisbitar igen.. svårt det här.
 7. Good point... Ja vi får se, har tänkt att steg för steg dra ner på det, alltså äta mindre och mindre varje vecka Kan ju vara så att det gör mig bara ännu mer godissugen... men åååh godis är de bästa jag vet, typ
 8. Hej! Jag är en 19årig tjej som är frisk och normalviktig. Vad gör jag här, tänker ni? Jag har alltid velat bli smalare och bli kvitt mitt ständiga sockersug. När det var som värst gick jag och köpte godis varje dag! Jag gick från att hålla en smal vikt på 48 kilo till 55 kilo på några veckor, och sen har jag legat på den vikten, sen dess. Jag var otroligt missnöjd, och började med dieter av alla dess slag. Ingen fungerade. Jag svalt till och med mig själv men kroppen var envis, jag stannade på samma vikt. Tills nyligen. Jag hittade LCHF av en slump och tänkte testa. För 2 veckor och 3 dagar sen vägde jag 56 kilo, nu väger jag 52! Mina envisa kilon bara smälte bort, och då har jag inte ens tagit bort godiset (äter godis en gång i veckan). Så bara genom att ta bort bröd, pasta, potatis osv har jag fått en helt annan energi, min hy är strålande och mitt hår är helt fantastiskt. Så anledningen till varför jag skriver? Jo jag har väldigt svårt att hålla mig borta från just godis. Chips och läsk är inga problem, men just godiset är helt omöjligt. Därför, behöver jag lite tips på vad jag kan göra för att hålla mig borta från att äta godiset, och bara kunna stå och känna den ljuvliga doften utan att godistrollet kommer fram. Sen undrar jag också om det är accepterat att äta en liten mängd godis, låt oss säga en gång i månaden? Eller om det kommer att rasera allting jag hittills lyckats med och jag måste börja om från början? Tacksam för varje tips jag kan få vänliga hälsningar Lovisa ps. Är 154 cm lång