Jump to content

Marianne O

Medlem
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

Marianne O's Achievements

(2/7)

29

Reputation

 1. Tror inte alls att det behöver bli så lite kvar att äta. Hur skulle fisk och skaldjur kunna vara svårsmält? Det fattar jag inte, men att fläskkött och mejerier är inflammationshämmande det köper jag. Frukt kan du dessutom äta, så länge du äter det mellan måltiderna och inte blandar det med fett och framför allt inte protein. Tror också att paleo skulle passa dig.
 2. Priorin funkar bra också med tillskott av B-vitamin. Men känner för att testa MSM också.
 3. Ametistlillan, äter du fortfarande MSM nu efter 5 år.?? Undrar om man kan ta detta under en lång period. Tacksam för svar även om denna tråd varit vilande ett bra tag!
 4. Men vänta här. Frysta bär från affären, (osockrade! såklart) kan väl inte vara fel? Zepp?
 5. Läs denna bok!!! "Hotet mot din hjärna" av David Perlmutter. Lovar, ditt sockersug kommer att avstanna rejält! Kan förstå att det är jobbigt med alla dessa förbannade skålar med godis på arbetsplatser, dessa evinnerliga kakfat. Det är ett hot mot vår hälsa och arbetsgivarna borde verkligen tänka till här. De räcker fram friskvårdskort för motion och träning med ena handen (i mitt fall ett MYCKET generöst sådant) sedan ställer de fram gift, speciellt vid juletid och även till påsk! Vi blir hela tiden matade med detta helvete men vi MÅSTE faktiskt stå emot. Det är val vi gör, vill du ha diabetes? Cancer, övervikt, inflammationer? m.m. Tänkt till, gör rätt, skärpning! Det är lika bra att vara hård, dutta inte och mesa till det med en massa substitut som LCHF-godis etc. När du är såå sockerberoende så gäller det att sluta helt! Mitt "fredagsmys" t.ex. består numera av fläsksvålar i en påse som säljs som snacks (finns på ICA) innehåller 0 kolisar, oliver, brieost och till det ett glas rödvin. Mycket mycket godare, mycket lyxigare än allt jävla godis som jag faktiskt numera enbart mår illa av!
 6. Pratar vi om sojabönor eller sojasås? Denna sojasåsen ska iaf. vara helt OK och dessutom glutenfri: Kikkoman Tamari
 7. Jo men jag kryddade som bara den och saltade dessutom lite extra. Men det hjälpte inte, de smakade fortf. ingenting!
 8. Gjorde precis en laddning köttbullar med fiberhusk till middag. VARNING! Jag håller med en del andra. Synd på sådan fin naturbetesköttfärs att jag lyckades förstöra det hela med fiberhusk. De smakade ingenting, absolut ingenting. Vet inte vad jag ska använda all fiberhusk jag köpt. Ingår det i oopsies?
 9. Hur är det med mjöklfritt Bregott då?
 10. Johanna, gjorde du nåt speciellt för att få tillbaka håret? Kosttillskott??
 11. Tycker inte det spelar någon roll om en av de ledande personerna är en riskkapitalist, pengar behövs ju här och allt är till för ett gott syfte. Ann och Andreas (och säkert ännu fler) kommer ju att stå för kunskapen och forskningen och de behöver pengar för detta, ser det mer som riskkapitalisten stöttar upp dem.
 12. Om hon är mottaglig för kunskap så kunde du ge henne "Matrevolutionen" i julklapp eller födelsedagspresent. För min del förändrade den boken precis allt! Ibland funkar det bäst att ge en angelägen bok i present, fint inslagen. Istället för att sätta den under näsan på henne och skrika "läs"!!! Det beror ju såklart vilken människotyp hon är, förhoppningsvis är hon lite nyfiken på annat och vill vidga sina vyer.
 13. Tycker verkligen inte att du ska bry dig om vad läkarna säger. Om de fortfarande är så pass korkade att de förordar den kolhydratsstinna tallriksmodellen för en person som både har diabetes 2 o hypotyreos så sluta lyssna på dem!
 14. Blir så förbannad o upprörd så jag spricker!!!! Det måste va de jävligaste jag hört! De idioterna hindrar ju dig att äta så du blir frisk! De borde anmälas! Om du inte kan byta jobb så får du väl smyga nånstans med frukosten t.ex. Men du ska inte behöva vika dig!
 15. OK tack, men jag tycker nog att ditt recept innehåller alldeles för mycket linfrön! En half liter??! Har också hört att man inte ska överdriva linfrön, inte så bra för hälsan. Men jag kan ha fel.
×
×
 • Create New...