Jump to content

FreddeGrädde

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FreddeGrädde

  1. Ja det var min mamma som mer eller mindre (mer ) som bestämde att vi skulle börja med LCHF. Hon hade funderat på att börja ganska länge. Först känndes det lite konstigt för jag hade ju fått inmatat i mig att fett är farligt, men sen... var det ju inte så . Det största plusset med LCHF är att man blir som aldrig hungrig. Jag kan inte säga att jag är superstrikt, men jag försöker att bara äta om det bjuds, men det händer absolut att jag "råkar" köpa en påse godis då och då med polarna.
  2. Tackar så mycket för välkomnandet! Nej någon specialkost är inte att tala om, jag kan inte säga att jag är så öppet LCHFare. Men ibland har jag kanske nämnt något som att juice inte är så nyttigt på grund av sockret och då kan jag känna att tiden inte är inne . Oftast blir det att jag tar kött, lite salad och potatis men sen skippar potatisen. Som sagt är jag inte öppet LCHFare, men om jag skulle gissa så tror jag att de skulle svara med det vanliga dietist-drablet .
  3. Hej! Jag är en 14-årig kille som har ätit LCHF sedan mars 2012, det vill säga 2,5 år. Jag äter LCHF hemma och det som går i skolan. Det är inte alltid som allt blir så LC där. Jag var lite överviktig när vi började med LCHF men nu är jag normalviktig. Jag gick hos en dietist när jag var mindre. Där fick jag lära mig att fett var farligt och att jag skulle springa mer och äta mindre, gärna pasta. Om det är någon som undrar hur jag gör med LCHF i min vardag så får ni gärna fråga mig. Var inte blyga!
×
×
  • Create New...