Stackars Jack

Medlem
 • Innehållsantal

  90
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

217 Enastående

Om Stackars Jack

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  sundsvall
 1. Lite fasta och träning? Och kolla in det här. .http://martinajohansson.se/kort-fast-viktplata-har-ar-losningen/
 2. Stackars Jack

  Bästa "LCHF" videon

 3. Stackars Jack

  Snälla, hjälp mig!

  Lever är min favorit som oftast är billigt, även övrig inälvsmat. Har du möjlighet att fiska själv? Billigt, Nyttigt, Roligt.
 4. Stackars Jack

  Omställningssymtom

  Här kommer lite info. Hoppas det är till hjälp. http://www.kostdoktorn.se/lchf#teori
 5. Stackars Jack

  Vem kan äta LCHF?

  Ställer en motfråga som ger dig ett svar . Hur kan mat från näringsrika och icke processade livsmedel vara farliga för dig med en viss blodgrupp? Nä du kan vara lugn Lchf passar med allra största säkerhet dig. Det viktiga är att hitta en Lchf som ger dig resultaten du vill ha och trivas med den i längden. Så mitt råd till dig är att läsa på. För då förstår du varför Lchf fungerar och är bra för din vikt och hälsa. Kunskapen du får ger motivation och trygghet, du slipper helt enkelt bli orolig för alla konstiga rubriker och tveksam forskning som dyker upp dagligen. Lycka till.
 6. Stackars Jack

  Kolloidalt silver

  Det kan nog vara svårt att ställa en fråga till A.E här på forumet. Men är du medlem så går det att ställa frågor på medlemssidan. Prova där om du inte får svar här.
 7. Stackars Jack

  Periodisk fasta

  Det här är kanske inte ett svar på din fråga. Men Jason förklarar och ger lite tips på hur fasta fungerar. Väl värt att titta på om man är sugen att prova fasta.
 8. Stackars Jack

  Trillat av vagnen.

  Två veckor är ju ingen tid. Förhoppningen är ju att man ska följa kosten livet ut. Så det vore konstigt om det inte blir fel ibland. Men om man läser på och förstår vad som är bra och ger bra resultat hälsomässigt och viktmässigt. Så blir iallafall mina avsteg kortvariga och allt mer sällan. För jag märker att när jag fuskar eller gör dåliga val så mår jag sämre med allt vad det innebär oroligt mage, sämre sömn, vikt mm. Men med den kunskap jag skaffat så är det mycket lättare att komma tillbaka igen, för jag vet ju vad som är bra för just mig. Tidigare tog jag råd av alla möjliga som trodde att dom visste allt. Och då blev ju resultaten därefter Så läs på och gör det bästa du kan av informationen/kunskapen du skaffat. För det hjälper dig att hitta tillbaka om det går fel ibland. Med lite mer tid så kommer du att märka att det varken är krångligt eller svårt att äta på ett hälsosamt sätt. Det blir naturligt när du får kunskap och lite egna erfarenheter/resultat. Lycka till och ge inte upp så lätt.
 9. Stackars Jack

  Mycket snack om mejerier och viktnedgång

  Tack för alla svar. Det skulle vara roligt om man fick några argument som är FÖR mejeriprodukter så man kan grotta ner sig, fundera och läsa på. Finns det några?
 10. Okey tänkte att 8-9 kilo bara med kostomläggning på 6 veckor som var resultatet första gången skulle vara en kanonfin start. För om man lägger till kostomläggning + fasta + träning samtidigt kan kroppen få lite problem, det blir en väldig omställning för kroppen Om man får bort 8-9 kilo fett tillsammans med en del vatten, så kommer musklerna fram av sig själv Och sen lägga till träning för styrka och motion vilket är utmärkt. Vikten kommer kanske att gå upp med träningen men det är ju muskler vilket är bra. Sen om man vill trimma hälsan och vikten så kör man lite fasta av något slag.
 11. Det kanske skulle vara bättre att gå ner i vikt så som först gången. Det känns lite sådär att rekommendera att INTE träna, men det är många som får bekymmer när man både ändrar kost och börjar träna hårt. Varför inte prova med liknande sätt som var lyckat första gången. Skulle det gå lite trögt med viktnedgången så prova med nån typ av fasta 16:8 eller 5:2 eller liknande. Och sen när vikten är där den ska så köra igång med träningen igen. Träning och motion är bra på väldigt många sätt men för viktnedgång är det lite lurigt. Man börjar bygga muskler som väger mer än fett = svårt att märka något skillnad på vågen. Lycka till.
 12. Det tipsas ofta om att dra ner på mejerier produkter om man inte går ned i vikt med nån typ av LCHF. Men vad gör det för hälsan om man drar ner på mejerier ost, grädde, mm Och vad är det bästa med mejeriprodukter och vad är det sämsta med mejeriprodukter om man tänker i ett hälsoperspektiv?
 13. Stackars Jack

  Kär i en tjockis

  Jag gillar att titta på olika videos som ger information och inspiration. Det finns en video på medlemssidorna som kan vara hjälp. Här kommer ett smakprov. Om du tycker att den kan vara till hjälp så kanske du kan visa hela videon. http://www.kostdoktorn.se/hur-johanna-engstrom-undvek-en-fetmaoperation
 14. Nja känner inte igen mig att det skulle gå åt fel håll med ketogen kost. Men är det inte så att nu när kylan/vintern har kommit så behöver man långkalsonger och då kan ju jeansen sitter lite trängre Det har nog bara gått lite för kort tid för att det ska märkas att det går åt rätt håll. Du skriver bara protein och kolhydrat intag. Får du i dig rätt mängd fett? Får du i dig rätt mängd av alla delar så ska det nog gå bra. Om det går lite trögt så släng in nån typ av fasta. Lycka till.
 15. Stackars Jack

  Crp

  Hej jag var för ett tag sedan sjuk . Fast jag äter lchf . Och mitt crp var 68 och tydligen så visar crp om man har någon infektion/inflammation i kroppen. Så till din fråga om lchf ger ett lägre crp är nog en lite mer komplicerad fråga. Skulle nog säga att risken att en infektion/inflammation är mindre om man äter lchf. Men får man en infektion/inflammation så har man liksom fått det. Det är lite lurigt att säga att värdet (crp) blir lägre vid lchf. Den är nog lägre vid ett friskt tillstånd men är man sjuk så visar den hur sjuk du är.