Jump to content

ACleblad

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

ACleblad's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

 1. Poängen är väl att hon nu ORKAR promenera 5 km :-)
 2. Tack LasseL! Detta forumet är så u n d e r b a r t. Här lär man sig hela tiden och jag är här nästa jämt och läser. Jag har aldrig riktigt förstått de där begreppen och hur man ska tolka dem. Om jag nu har som målvikt 60 kg och nu väger 65 bör jag väl ha som mål att äta 60g protein eller? Hur mycket g i fett ska jag då äta om vi utgår ifrån att jag håller mig på max 10g kolhydrater? Tacksam för svar!
 3. Nu blev jag så inspirerad att jag blev tvungen att registrera mig på shapeup. Kul leksak, men jag inser att det är ju nästa omöjligt att äta strikt LCHF Jag har förstått att om jag väger/vill väga 60 kg så får jag äta 60g protein om dagen. Mitt mål är för tillfället att hålla mig på 5g kolhydrater. Nu till den svåra frågan. Min kost bör ju bestå av 70 - 80% fett. Det är MASSOR med fett och innebär att jag ska äta ca 200g fett om dagen om jag äter 60g protein. Det kan ju ingen vettig människa få i sig :-( Ändå dryper mina ägg och bacon i extra smör av just fett. Min frukostfavorit är getost med rosmarinpuler inlindad i bacon stekt i en massa smör. Kaloriemätaren höll ju på att spricka när jag angav vad jag ätit idag och ändå har jag inte kommit upp i rätt fettmängd. Var tyvärr väldigt hungrig idag när jag redan var uppe på mina 60g. Men kan det inte snarare vara sug efter att äta? Jag blir inte mättare av att stoppa kokosfett i teet.
 4. Orkar man bära kan man ju ta med sig tonfisk och makrill på burk, tubar med majonäs, kokta ägg, avokado, färdig hollandaise sås i tetrapack...
 5. Hej! Jag har förstått att det inte är helt ovanligt med dålig andedräkt när man äter LCHF, men min har blivit fruktansvärd. Nu försöker jag hålla upp med kaffe och mjölk då jag märker att magen blir sur av detta och bidrar till denna oangenäma smak/lukt. Finns det något hopp eller tipps hur jag kan bli av med detta oangenäma?
×
×
 • Create New...