bomag43

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

5 Neutral

Om bomag43

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 1943-06-22

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Norrtälje
 • Interests
  Resor, upplevelser, att njuta av livet.
 1. Tack för hänvisning men det råder uppenbarligen mycket delade meningar om området. Den sjukhuspersonal vi träffade på sjukhuset igår blev minst sagt förskräckta över rådet om att äta fett så här står man som åsnan mellan hötapparna.
 2. Hej är det någon som har erfarenhet av att genomgått kranskärlsoperation och fått en stent inopererad. Vilka konsekvenser får en lchd-kost på den fortsatta behandlingen? Vi fick starka reaktioner från personalen när vi bredde Bregott på smörgåsarna. De uttryckte mycket starkt att detta inte var nyttigt då fettet skulle sätta igen kranskärlen igen. Tacksam för råd avseende detta.
 3. Hej igen ni som hållit på längre än jag. Nya funderingar. Vad dricker man lämpligadt till såväl frukost som middag och jag menar då måltidsdryck? Har ngn gott recept på mjukt bröd fra till frukost? Uppsksttar tips.
 4. Varmt tack för alla svar och synpunkter. Dessa gör våra val lite enklare. 1:a dagen gick alldeles utmärkt men det är väl inget annat att förvänta sig. Är inte normalviktig och tränar inte särskilt mycket heller men hoppas på lite bättre livskvalitet med det nya ätandet.
 5. Hallå alla trevliga och kunniga människor. Tänk att det gick så fort att få svar. Njuta med måtta är tydligen parollen. Har aldrig haft vare sig mjölk eller grädde i kaffet så det får anstå även fortsättningsvis men hustrun fick lite tips. Bra tips att gå in på bolagets sida för att kolla in sockerhalten i vinet. Jag såg ett program på TV:n för ngr veckor sedan. Där höll Andreas ett föredrag om LCHF. Vi bestämde oss för att testa. Tack för bra och uppenbarligen kunniga tips. Vi har nu inmundigat vår 1:a LCHF-lunch som slank ner utan protester. Mvh Bo
 6. Hej är precis nybörjare på LCHF, börjar faktiskt idag. Jag har inte kunnat läsa någon stans hur vi skall förhålla oss till the och kaffe på morgonen. Jag undrar även hur vi skall förhålla oss till vin till en god måltid samt den där goda wiskyn på kvällskvisten? Jag undrar dessutom om det finns några risker med LCHF-kost när man som jag haft en hjärtinfarkt? Tacksam om någon vill vägleda oss i denna start.