Jump to content

Melker

Medlem
 • Posts

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Melker last won the day on July 8 2016

Melker had the most liked content!

About Melker

 • Birthday 03/02/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Örebro
 • Interests
  Träning, kost, skidåkning, hundar och jakt.

Recent Profile Visitors

965 profile views

Melker's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

965

Reputation

 1. Kul med tre språkpoliser i samma tråd. Undrar om ni kommer trigga varandra till stordåd eller om ni kommer ryka ihop om någon tvetydighet? ? Själv har jag uppnått utvecklingsstadiet ”ålderssynthet” och med glasögonen på fel ställe får jag chansa lite så numera stavar jag lite hur som helst.?
 2. Brynt Bregott är så gott att jag kan äta det som godis?
 3. 186 gram protein motsvarar 2 gram/kg kroppsvikt för mig och är den nivå som rek när man kör tung muskelbyggande styrketräning. För normalmännisikan vore nog 50-70 gram mer rimligt.
 4. Valpen säger väldigt kraftigt god morgon kl 06 varje dag. Känns lite tidigt på helgen när t o m Farbror Melker varit uppe till 01. Nu bär det iväg på säsongens första simträningspass med min sältorped till bror. En månad kvar till Vansbrosimmet så jag behöver få snurr på de stela gymarmarna.
 5. Melker

  MAF-tråd

  Liggande i sången så klart
 6. Melker

  MAF-tråd

  Jag har vorsteh så det är ett hårt jobb att hålla igen jycken... När vi körde skidor i vintras drog han mig runt 12km spåret på 30 min blankt...
 7. Melker

  MAF-tråd

  Ett glas? Var det någon T alls i den eller bara G?
 8. Melker

  MAF-tråd

  Ha ha; grannen som är en sub-2:40 på marathon har kartlagt puls dagen efter alkoholintag och kommit fram till att vin är sämst, öl näst sämst och gin o tonic bäst. vi har en hundvalp hemma som vaknar vid 06 så direkt efter rastning och matning kom jag ut på en 10km runda. Maffetempo hade varit stillastående idag så jag sprang på 47:09 vilket är nivån för dagen. Efter det en timme på gymmet och resten av dagen blir det poolhäng och återställande av vätska. Glad jag inte var med i Sthlm idag...
 9. Jag brukar dricka ett par Vitargo Carboloader kvällen före för att säkerställa att muskelglykogenet är uppfyllt. Det spökar inte till magen som t ex en pastaladdning kan göra. Nattens fasta gör sedan att man vaknar med vanlig fettförbränning. Till frukost en smörig äggröra och så startar man loppet på fettförbränning och minskar risken att bonka. Tror din morgondag blor det ultimata svaret på frågan i tråden om man kan köpa sig extra kolhydrater, kort och gott ja? Jag har dragit på mig gubbvad så det får bli Lidingöloppet nästa... Lycka till Peter!
 10. Jag tror på Jonas Bergqvists träningsliberala LCHF om man är frisk, normalviktig ocy tränar en del. De där 20 grammen är ju utifrån dagsintag 2000kcal och jag äter nästan det dubbla så det blir utrymme även med samma proportioner.
 11. Melker

  Lipödem

  Har en bekant som är drabbad och hon blir bättre av lågkolhydratkost men fettet släpper bara till en viss nivå sedan blir det tvärstopp.
 12. Krampkänning tyder på saltbrist som lätt kommer på köpet när man tappar bunden vätska. Har du pollenallergi? Jag har det tungt nu, med en vilopuls 20 slag över min vanliga. Räkna med minst en månads omställning innan det lättar. Jag springer utan vidare 20km på fastande mage nu. Enzymerna måste ställa om för att effektivisera fettförbränningen så att du klarar 80-85% av maxpuls på fettförbränning.
 13. Här är ett försök på försvar av socker. Författaren menar att man utan problem kan inta upp till 75% av sitt dagliga energiintag från socker så länge man inte överäter. Rössners gelehallon poppar upp i bakhuvudet... https://www.docdroid.net/25iRAza/101016-at-jpcad201804007.pdf
 14. Äntligen, synd bara att de inte tog steget fullt ut och kör ut dygnet runt. De borde även köra ut öl samt utöka sortimentet med fler desserter och snacks. Själv har jag precis kommit hem efter en timmes skogspromenad med hundarna. Var helt underbart vårväder och jag mötte inte en människa.
 15. Seg i huvud och kropp första 5 dagarna och sedan tog det 3 veckor innan jag kunde träna efter ordning. Därefter nog 3 veckor till innan jag blev en ”fat burning machine” och gärna sprang 25km pass på fastande mage. Längtar inte efter fikabröd eller sötsaker men om jag någon gång trillar dit så är kickar det och jag har svårt att sluta.
×
×
 • Create New...