Trollmormor

Medlem
 • Innehållsantal

  1 034
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  16

Trollmormor vann senast 31 Oktober 2019

Trollmormor hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

2 674 Enastående

Om Trollmormor

 • Rank
  Veteran
 • Födelsedag 1957-09-18

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Västra Götaland

Senaste besökare till profilen

1 046 profilvisningar
 1. Croissant eller kex? Om du menar "vanliga" med gluten så är det väl snarare det än chokladen tänker jag.
 2. Precis så är det förmodligen. Jag tappade en massa hår förra året när jag gick in i väggen. Och så såg det ut när det började växa ut igen. Det enda jag märkt på håret är att det gråa försvinner mer och mer
 3. Det har i varje fall funnits en läkare på Trollbäckens vårdcentral som var för LCHF. Vet inte om han finns kvar. Han heter Björn Ekengren. Vad har du för sjukdomar?
 4. Som sagt så känner du inte mej. Du drar alla över en kam. Fortsätt du med din köttfria kost så fortsätter jag att äta kött från djur som haft det bra och inte är uppfödda i någon djurfabrik. Jag stödjer på intet sätt djurplågeri. Jag "tror" inte att jag "måste" äta kött. Det är ett medvetet val. Ett val som inte angår dej. Detta blir min sista kommentar i ämnet.
 5. Vi har helt klart olika uppfattning om vad som är riktig mat. Ingen av oss kommer att ändra uppfattning. Och att anklaga mej för att sakna empati är...……. Nej, jag vet inte vad det är. Det är i varje fall inte okej. Du har ingen aning om vem jag är. Och var fantasin kommer in förstår jag faktiskt inte
 6. Jösses Amalia vilken korkad och dum jämförelse. CD-skivor och djur. Och att sakta fasa ut djuren. Hur har du tänkta att det ska gå till? Ska dom självdö och lida? Eller slaktas och ätas upp? Proteinpulver istället för riktig mat?
 7. Jag har alltid ätit kött och jag kommer alltid att äta kött. Men jag är noga med vilket kött jag äter. Jag köper direkt från uppfödarens gårdsbutik. Här är det inte tal om att ta kalvarna från kon. Kalvarna föds efter nyår. Under sommaren går ko, kalv och tjur på bete tillsammans. Dom förökar sej på naturlig väg. Och har möjlighet att gå ute året runt. Vad ska vi göra med dom djur som finns om alla slutar äta kött?
 8. Har jag missuppfattat den här tråden? Eller menar en del av er att det skulle vara ofarligt att dricka hur mycket vatten som helst? 🤔 https://www.expressen.se/nyheter/flicka-dog---drack-for-mycket-vatten/
 9. Då fattar jag. Nej, hur skulle det se ut om patienten blir friskare än det var tänk 😁😁
 10. Svärfar bor på äldreboende, men han har nog "bara" runt 10 olika mediciner. Han tycker att maten är bra för det mesta. Men vad vet han om bra kost för män i hans ålder? Absolut ingenting. Enligt Livsmedelsverkets rekommendationer (ursäkta att jag svär 😁 ) ska han till sin vikt på ca 100 kg ha 120 gr protein per dag!!!!! Inte en chans. Som exempel gillar han inte kålrätter eller blodpudding. När det var blodpudding till middag för några veckor sen så fick han kräm !?!?!? istället och paj till efterrätt !!!!!! Sockerberoende svärfar var ju nöjd och mätt för stunden...….. Kvällsmaten är allt för ofta risgrynsgröt eller risgrynspudding.
 11. Nej, inte alla. Tyvärr verkar makens läkare vara det för han ökar på mediciner i parti och minut.
 12. Nja, det där verkar vara utbytt mot att sträva efter läkemedelsindustrins bästa...…………. 😁😁
 13. Men var har du fått det ifrån att sjukvårdspersonal ska bota folk??? 😁 Dom ser till att hålla oss "lagom" sjuka så vi lever längre och behöver mer piller...….