Gå till innehåll

Gustaf

Medlem
 • Innehållsantal

  48
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

25 Bra

Om Gustaf

 • Rank

 1. Verkar vara många som tror att "lite" gluten kan ju inte skada, men det verkar ju som att om man får i sig bara så lite, så ställer det till besvär och verkar i upp till 6 månader! Övertygad om att om man bara skippar gluten så är mycket vunnet! När det står glutenfritt på produkter så kan man aldrig vara säker på att det verkligen är det, speciellt spannmålsprodukter! Vete, och spannmål generellt är ett gift! Som Per W säger, ingen primat på denna jord äter spannmål frivilligt!
 2. Han går upp och lägger ut, men som som han säger först är det vätska han lägger på sig. Men kurvan kommer att peka uppåt men plana ut lite tror jag. Men jag tippar efter 21 dagar att han har gått upp nästan samma som på "junkfood". Men då kommer vissa att hävda att han äter ju för mycket! Ja, men han åt lika mycket på LCHF och gick upp endast 1.3 kg, samt att midjemåttet MINSKADE! Försämrade blodfetter kommer att visas, samt allmänt dåligt illamående såklart! Vad är då poängen att visa på detta? Att äta så mycket? Varför inte som en "normal"? Fundera på det!
 3. Självklart har du rätt Per! Att folk får obehag eller riktigt sjuka av bär, med risk för livet till och med... Men opastöriserad mjölk som INGEN dött av vad jag vet .. eller hade det varit kött så hade dom dragit in hela alltet! Politik heter det... animaliskt är politiskt dåligt nu! Rösta på rätt människor!
 4. Har läst och forskat lite om oxå att spannmålsodling kom ja för 10 000 år sen först , men att på dom flesta ställen blev det inte vanligt förrens 4000 bc enligt arkeologer ! Alltså bara 6000 år sedan människan i stort vande sig vid spannmål och odling ! Inte lång tid alls i evolutionsperspektiv.... en spottloska i en sjö ! Vår jord förstörs av all odling , öknar breder ut sig..
 5. Gustaf

  Skämt

  Kan man röka morötter ? http://www.youtube.com/watch?v=_LIy16DB5DY Hahahahahahaha
 6. Spel är ju motion oxå ! Jag har märkt att min reaktionsförmåga ökat med lite striktare LCHF ! Skulle tro att det är ökad hjärnkapacitet ! Plugga måste ju gå bättre också eller ? Men veteströ ... för mig ( är nu 40 + ) är gluten no no !! Fick IBS liknande .. dålig mage av vetet !! Ja , nu känner du nog inget av det , men många med mig vet efter 30 + år på vetekost ! Motion är bra , men inte direkt för viktnedgående , vilket många här har sagt ! Men beror ju på intresse förstås ! Men som några här säger... du är väl inte överviktig , men du kanske har märkt att vikten stige
 7. Väl talat ! Dom som inte varit i ketos vet inte vad dom snackar om ! Sån skillnad från glukoskomat man var i !
 8. Så sant ! Verkligheten verkar ju aldrig gälla utam det kan pekas på diverse musstudier eller dylikt.. ja mussstudier kan vara relevanta ibland men endast vägleda ! Kan ju aldrig spegla människans verklighet oavsett utfall.. men en del musstudier verkar ju spegla oss som människa ibland.. vi får se det som verklighet ! Är inte erfarenhet verklighet ? Nån kan stoppa upp studier i min näsa , men om dom inte överensstämmer med MIN Wirkleirheit visar dom fel , och oftast kan man visa på felaktigheter i den studien....
 9. Äntligen en som vet lite om näringslära till skillnad från ämnesförfattaren ! Som svar på er typ Minou !
 10. Gustaf

  Mygg

  Inga myggbett ! Ne fel , men inga jag lider av ! Alltid undrat varför... ingen skillnad nu och förr när jag hade ett sötare blod ...
 11. " Ketos är en icke önskvärd krisreaktion - och att försöka bestämma vilken form av energi kroppen helst vill ha är lika smart som att försöka vända ryska floder (ett av sovjetstatens sista och tack o lov aldrig genomförda projekt) " Min kropp försöker inte bestämma vilken form av energi den vill ha , den GÖR bara nu ! Ketondriven är överlägset bäst för skärpa tycker jag ! Se Mattias Ribbing mm ! Minnesmästaren !
 12. Om du vill bli trovärdig här.. läs på lite ? Ketos är ett naturligt tillstånd ! " Det är helt ok om du själv vill ägna dig åt destruktivt beteende men lura inte in andra i det " Det är väl du här som vill tvinga oss att ägna oss åt ett destruktivt beteende med fibrer i mängder ? Har du testat ketos själv ? Man kan lukta aceton ett tag .. en vecka eller så ? Sen försvinner det ! Men varför ?
 13. Jäkla felvinklat enligt mig jag blir så arg ! Ja , industrikött på soja är fel !! Men att kor pruttar .. kan en tänkande varelse tänka att det belastar miljön ? Veganpropaganda och feltänk ! Har någon räknat på jordbruket med allt ?
 14. Ja, vissa säger att vi alla är olika ,och det är vi när vi väl blivit sjuka av kosten ... men jag vägrar att tro att vi är så olika från början som enda djur på denna planet ! Men ja, det beror på vad du vill uppnå .. en god hälsa enbart, viktnedgång ... för mig är det en god hälsa och må bra och äta gött !!
 15. Bra tack ! Jag utvecklade inte tillräckligt , men du gjorde !
×
×
 • Skapa nytt...