Gå till innehåll

bianca

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

13 Neutral

Om bianca

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 1986-09-15

Contact Methods

 • Website URL
  http://frognerfrun.blogspot.se

Profile Information

 • Gender
  Male

Senaste besökare till profilen

172 profilvisningar
 1. Ja, om poängen med LCHF är att äta så som vi är biologiskt programmerade så kanske kroppen tycker att det är lite extremt? Eller så kanske det fungerar för några men inte för andra. Men kul att höra ifrån någon som faktiskt har provat! =)
 2. Har levt med en lågkolhydratkost ett tag nu så det är inget att trassla till. Men ingen av kokböckerna jag har eller kostdoktorn verkar förespråka en kost utan grönsaker utan det känns mer som ett internetfenomen. =)
 3. Jag är allt för att gå ner i vikt =) Har gått ner 15 kg och har 15 kg kvar så jag kan absolut tänka mig att vara striktare. Men som en före detta jobo-bantare blir jag lite räddare för att äta på ett sätt som inte går att ha som livsstil. Tänkte därför om folk upplever att det bara är att gå tillbaka till lchf med t.ex. 20 kolhydrater om dagen efter det, eller om man blir desperat efter att äta allt möjligt när man "byter tillbaka" - så som man blir när man bantar.
 4. Hum, Fakir ger mig lite "bantnings-vibbar", stämmer det?
 5. Okej! Så det är lite självplågning helt enkelt? =) Har du provat?
 6. Hej! Jag har på sista tiden börjat läsa många LCHF bloggar då jag nyligen börjat blogga själv och ett uttryck som återkommer stadigt är Fakir. (För mig är Fakir en halvnaken man som ligger på en spikmatta.) Så var kommer Fakir ifrån? Vad betyder det i LCHF-världen? Vem började använda det? Är det någon som vet någonting om Fakir? Känner att jag är väldigt nyfiken =)
 7. Hatar när folk skriver "det är bara att äta ordentligt" för att sen stoppa sig själv fulla men socker på första bästa fikapaus, och samtidigt tänker jag "ja men det är ju det JAG gör...".
 8. Tack för det, så otroligt massa recept du har! =)
 9. Hej gott folk, det här är mitt första inlägg på forumet. Jag har varit en LCHF-ätare till och från i 1 år, men nu är jag "all in" och har därför satt upp en blogg. Jag ser att det inte finns någon brist på bra LCHF-bloggar där ute och jag själv låter mig inspireras av många utav dem. Samtidigt är bloggen också en berättelse om min personliga resa. Mitt första år på LCHF hjälpte mig att gå ner 15 av de 30 kg jag skall gå ner. Adressen till bloggen är: http://frognerfrun.blogspot.se Det vore jättekul om du har lust att följa med på resan, men också dela med dig av din blogg så j
×
×
 • Skapa nytt...