Gå till innehåll

Makkhatran

Medlem
 • Innehållsantal

  35
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

36 Bra

Om Makkhatran

 • Rank

 1. Jag tror att vi som småbarnsföräldrar får en mycket högre dos av virus från våra småttingar. Mor o farföräldrars immunsvar är troligen något sämre och de råkar också därför mer illa ut. Det är möjlgt att vi under barnaåren övar upp immunsvaret och sen håller det ända tills vi blir småbarnsföräldrar och därefter håller det ett tag till. Men självklart spelar kosten en stor roll. Tarmen måste vara i form!
 2. Stort TACK för alla tips. Det känns bra att veta att det finns utvägar. Jag testade BabyBell och ölkorv under vår företagskonferens som vi haft det senaste dygnet, Det fungerade utmärkt. De andra åt haliongrottor (hembakta....) och jag åt Babybel. Vi har varit på Utö och kan rekommendera krogen Mattsons som ligger mitt på ön. När de fick klart för sig att jag äter lågkolhydratkost så sa dom att det inte var några problem - vi fixar. Så jag fick goda grönsaker istället för potatis! De andra vart lite avundsjuka rentav!
 3. Stort Tack för tipset. Det låter perfekt med en hamburgare utan bröd! Ligger butiken gentemot centrala London eller andra hållet?
 4. Så sant så sant ett projekt för framtiden! Håller med om att det vore bra med fasta men jag är som sagt inte där än! Har börjat med att nästan hoppa över frukosten - dricker buljong istället för te!
 5. Tack för tipset. Jag tar med mig Babybels och ölkorv, och plockar på mig lite bacon vid frukost, snor osten på mackorna o glider vidare Jättebra tips - har problem med att jag är matberoende o faller lätt om jag är för hungrig!
 6. pork scratchings - är det som chipspåsar med torkat kött?
 7. Konferenscentret heter ExCel och är nog en liten stad i sig. Ligger vid London aiport utanför själva city. Jag har svårt att äta frukost men det går ju alltid att plocka med sig - bra tips Tack!
 8. hej enahel Tack för tipset! Kanske fasta vore bra Men jag måste vara alert och på hugget så jag vet inte om det är så lyckat för min del. Jag arbetar med att klara av en 16:8 fasta men varierande resultat Jag vet faktiskt inte hur det ser ut runt konferenscentret. Men om det finns mataffär i närheten så är det svårt att laga något iallafall. Middagen kan nog vara OK. Det går ju alltid att äta kött o sås. Det är mest dagen som är jobbig. jag har en historia som sockermonster/sugar addict dessutom.
 9. Hej Jag ska iväg på en tredagars konferens i London i juni. Konferensen (EULAR) är en gigantisk sak med ca 12000 besökare. Jag var på EULAR 2012 och kommer ihåg att allt som bjöds var mackor och små kakor. Jag tror jag gick upp 2kg på kuppen. Denna gång vill jag varken äta mackor eller kakor då jag varit glutenfri i nästan 2 år. Har ni något tips på hur man ska klara en sådan resa eller är det bara att ge upp? Har ni tips på mat att ta med hemifrån som håller ett tag? Hur gör ni? (Tyvärr klarar jag inte av kokosolja. Magen gillar inte kokos av något slag!) Tack på förhand!
 10. Att man går ner i vikt av LCHF kan nog förklaras att man blir mätt och därmed äter mindre dvs mindre kalorier in. Jag är själv en känsloätare och äter därför inte inte mindre mängd mat med LCHF och har inte gått ner ett enda gram. Jag har egentligen inte heller sett de positiva effekterna som alla pratar om. Jag fortsätter ändå eftersom jag ser fördelarna med att inte äta socker och hoppet är det sista som försvinner. Magen har förstått lugnat ner sig
×
×
 • Skapa nytt...