Jump to content

Ryttan

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Ryttan's Achievements

(2/7)

7

Reputation

 1. Ryttan

  Glögg

  Ikväll så blir det glögg och pepparkagor!
 2. Ryttan

  Glögg

  Någon som har hunnit köpa någon flaska än?
 3. Ryttan

  Vintips?

  Hejsan! Jag undrar om det är någon som besitter några bra och prisvärda vintips?
 4. Ryttan

  Glögg

  Lite roligt att Dagens Media har skrivit om Morbergs glögg, håller med dem helt http://www.dagensmedia.se/nyheter/kampanjer/article3867926.ece#comments
 5. Ryttan

  Glögg

  Har nu beställt en flaska glögg på Systembolaget, tyvärr så hade de inte den i det vanliga sortimentet. Det fick bli Per Morbergs då den lättglöggen som jag köpte i matbutiken var helt ärligt den bästa glögg jag druckit. Helt rätt kryddad!
 6. Ryttan

  Glögg

  Hur onyttigt är det med glögg egenligen? :/ Nu är det så att jag har köpt en flaska av Morbergs glögg, jag kunde bara inte hålla mig när jag såg den i matbutiken Visst det är nog mycket socker, men ack så gott med en rykande varm glögg nu när kylan är här. Har ni någon favoritglögg?
 7. Hittade en bra sida som man kan använda om man känner sig stressad framför skärmen! Testa! www.chillai90sekunder.se hur många sekunder klarade ni första gången?
 8. Tack så mycket för ditt svar! Jag tycker du sa en väldigt bra sak på slutet, att tala om det för andra och att man inte är ensam. I mitt fall så har det känts som att jag var ensam med detta men ack så fel jag hade. Efter att ha pratat med en nära vän till mig så kom det fram att hon mådde också väldigt dåligt. Det hade jag aldrig kunnat tro då hon är en så glad och härlig person. Men om det är något jag har lärt mig att om någon är psykiskt sjuk så ser du inte det på utsidan, du måste komma in nära på för att förstå att det ligger något innanför som inte står rätt till. Jag tror att vi i Sverige är alldeles för rädda för att prata om psykisk ohälsa idag. Det ses som väldigt konstigt om man säger att man mår dåligt psykiskt och folk vill inte prata om såna ämnen alls. Men om man har en förkylning så går det jättebra att diskutera det hejvilt. Det är synd.
 9. Tusen tack för era proffsiga svar, nu har jag verkligen lärt mig mer. Jag ska börja med mina långa promenader igen och undvika allt med socker. Omega 3 måste jag köpa in, har aldrig testat det förut. Jag läste lite om mindfulness och det verkar oerhört intressant, frågan är bara om jag kan koncentrera mig så mycket. Men jag ska absolut testa! Jag hittade även en jättebra sida om stress som heter Stressklubben som jag kan tipsa om. www.stressklubben.se jag blev medlem och det kostade ingenting! Nu ska jag försöka att ha en stressfri dag och så får vi se om jag orkar ta mig ut på den där promenaden senare ikväll.
 10. Jag har tänkt lite på det här med stress och hur den utspelar sig på kroppen fysiskt, jag vet ju hur det påverkar en psykiskt men jag har dålig koll på hur kroppen påverkas. Tänkte att någon här kanske vet? Kan man gå upp i vikt pga stress? Kan man gå ner i vikt? Kan stress orsaka skador på organen? Hur gör ni för att motverka stress i vardagen?
×
×
 • Create New...