Jump to content

MsHisingen

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

MsHisingen's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

6

Reputation

  1. Och just ja, alternativ till saft: fun light finns i ett otal smaker, men tycker det får bismak av sötningsmedlet...
  2. Då känns det lite lugnare Vill bara säga att det inte är ett misslyckande att vara mätt! Det leder förhoppningsvis bara till att du småäter mindre/klarar dig längre till nästa måltid/trivs bättre med kosten/håller dig till strikt lchf längre, alltså idel fördelar Så länge du håller dig under dina kolhydratsnivåer varje dag så måste det få vara tillåtet att äta exempelvis en god tomat, det ska va' gött att leva också
  3. Hej, har med stort intresse just läst hela tråden, är imponerad av hur målmedveten du är Blev lite bekymrad dock när du skrev om hur du var rädd för att bli för fixerad och att du kände dåligt samvete när du åt... Du har inte nämnt det igen de senaste uppdateringarna så jag hoppas att det var övergående, men (med respekt för att jag inte alls vet hur just du fungerar) annars kanske du behöver släppa lite på dina siffror och att du räknar på så mycket? Åtminstone för mig så leder räknande ofta till att det blir större fixeringar än annars. Och bland det som är bra med lchf är ju just att det är en kost som man egentligen inte behöver bokföra, håller man koll på att äta få kolhydrater, mycket fett och äta tills man blir mätt så ska det fungera. Om det sen börjar gå trögt är det väl läge att leka detektiv bland siffrorna, men leder det till tvångstankar så kan man ju låta bli så länge som möjligt? Bara mina funderingar, det kanske inte gäller dig... Lycka till!
  4. Såg att någon redan hade nämnts Fernholms Ett sötare blod, men det kanske går lättare för henne om hon bara läser det aktuella kapitlet om cancer, kapitel 13, där det bland annat kommer fram att cancerläkare själva absolut skulle utesluta socker i kosten om de drabbades.
×
×
  • Create New...