Ulla77

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Ulla77

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 1965-09-09

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. jag äter kött, mest gris och kyckling, ca 200-250 gram och 50 gram smör tre ggr per dag. Häller på grönsallad för att det ska kännas och smaka lite grönt. Håller mig mätt, det är gott men tycker att det är lite trist. Vanlig LCHF är mer än ok men för mig var det ingen väg ner i vikt. Behöver gå ner till 77 kg vilket inte är för lite till mina 178 cm. Tränar också, både styrketräning och promenader flera gr i veckan. Har testat kokosfett men mår illa av smaken så smör är vad som gäller. Om jag gör en riktig salladsvinegrätt så tar jag olivolja.
 2. Jag har varit medlem hos kostdoktorn ett tag, läst skaldeman, Annika D och en hel del annat. När måttlig LCHF inte hjälpte så tänkte jag att jag kör fullt ut som ex. Tommytappar. Trodde att nu jävlar ska det hända saker. Trodde att ju mer extremt ju bättre. har fått uppfattningen av många här att det är så. är det fler som misslyckats när de trott sig göra LCHF mycket strikt? Äter inga mängder med protein men MYCKET fett.
 3. Har fuskat med LCHF länge men aldrig fixat det fullt ut. Tyckte jag åt mycket fett men gjorde det inte. Vikten pendlade mellan 90-95. Nu har jag kört strikt LCHF i 45 dagar och vikten har krupit upp till 98. Snart ge jag upp. Jag går upp och maten börjar bli lika tråkig som andra dieter. Kött och smör, minimalt med grönsaker, ingen mjölk. Vad gör jag för fel????? Vet att denna fråga kommer ofta. Jag tror på ideen med LCHF men tron gör inte så att kilona försvinner. Behöver pepp'!!!!!!