Jump to content

SirFinn

Medlem
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

471 profile views

SirFinn's Achievements

(2/7)

42

Reputation

 1. https://www.hd.se/2020-01-07/sa-undviker-du-for-mycket-fett-i-blodet
 2. SirFinn

  Nyårsmat

  Förrätt: laxrullar med wasabiost och grönkålschips
 3. Efter 8 år på strikt/normal lchf, började jag så sakteliga öka i vikt. På 1 år gick jag upp 10 kilo av de 23 som jag tappat tidigare. Sen 1 år tillbaka äter jag lite böner varje dag. För övrigt äter jag fortsatt strikt/normal lchf. Min ibs håller sej lugn och jag går ner några hekto varje vecka.
 4. http://www.hd.se/2016-06-18/ny-rapport-kolesterol-ar-nyttigt-inte-farligt
 5. http://www.hd.se/lokalt/landskrona/2016/05/02/nu-ska-farre-behova-opereras-for-fetma/
 6. SirFinn

  Koloskopi

  Saft, juice etc är uteslutet. Jag är ju LCHF:are.
 7. SirFinn

  Koloskopi

  Ja. Jo. Så kan jag också göra. ☺
 8. SirFinn

  Koloskopi

  Ok. Ja jag ska bara ha flytande kost imorgon + måndagmorgon. Får ju bara dricka 3 glas buljong ( med kokosolja)imorgon.Men det kanske räcker. Skötetskan hade infa bra tips för att byta ut allt sötslisk som stod på listan. Lite märkligt tycker jag.
 9. SirFinn

  Koloskopi

  Hej. Jag ska göra en koloskopi på måndag. Imorgon får jag bara inta flytande föda: saft, saftsoppa utan bitar, nyposoppa, mjölk, fil,läsk, juice... Är det nån som vet om jag kan dricka äggmjölk? Buljong utan bitar funkar, men det får jag inte dricka hur mycket som helst. Tack för tips.
 10. Gått ner 20 kg. Ätit LCHF i 6 år. Men nu, efter nyår ökar vikten sakteliga, trots samma matintag. Tror att det mentala är en viktig del när näringen i våra kroppar fördelas. Att bara äta rätt är inte hela sanningen.
 11. Jag är jämnt lös i magen, ibland rejäla diaréer. Jag har ätit LCHF i 5 år, strikt - normal. Har testa linfrön, fermenterade grönsaker, mjölkfri kost - inget hjälper. Tycker mej dock ha blivit liiite bättre sen jag började med chiapudding för en vecka sen. Jag fortsätter med LCHF, för min ledvärk är borta de flesta dagar, jag har gått ner 20 kilo och jag är piggare.
×
×
 • Create New...