henriknyberg93

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om henriknyberg93

 • Rank
  Nyanländ
 1. Underbart vilka fina tips. Håller helt med Vältränad nörd att det kan vara bra att vänja sig av den söta konstgjorda smaken. Fun Lighten åker ikväll!!! Jag tackar också för tipset lchfvän angående såser. Det kan komma till nytta och vem vet, jag kanske blir lite tryggare i köket också Registerarde mig här idag och jag har redan fått detta bemötandet. Tack så mycket.
 2. Fantastiskt. Verkligen tack för svaret, hade du inte gett mig detta så hade jag forsatt med light-produkter.
 3. Tack för svaret. Lightprodukter är alltså dåligt, men försämrar det viktnedgången? Även om den medför dåliga konsekvenser såsom insulinhöjning.
 4. Hej! Jag började med LCHF för ungefär en vecka sen och tycker att det gått otroligt bra. Jag har däremot stött på 3 hinder. Då jag är en riktig nybörjare på att läsa innehållsförteckningar så förstår jag inte riktig vad som är bra och dåligt. Men åter till mina 3 frågor. 1. Fun Light - Jag brukar använda denna i min turkiska yoghurt för bättre smak. Kan jag fortsätta använda detta? Se innehållsförteckning: http://www.funlight.se/smaker/original/wild-berries/ 2. Är det någon som kan rekommendera såser, bearnaise eller liknande? Jag upplever inte att min smakar bra. 3. Måste man äta en viss mängd fett för att LCHF ska fungera, eller räcker det med att undivka kolhydrater? Jag är väldigt tacksam för svar.