Gå till innehåll

iAnna

Medlem
 • Innehållsantal

  1 786
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  54

iAnna vann senast 6 Maj

iAnna hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

6 421 Enastående

Om iAnna

 • Rank
  Veteran
 • Födelsedag 1962-01-01

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

2 290 profilvisningar
 1. De flesta brukar bli mätta på protein och fett. Så en smörklick på eller ett par ägg till, så borde du bli mätt, nöjd och belåten.
 2. Hade jag haft möjlighet skulle jag gärna dricka ett par koppar buljong varje dag - hemmakokt ska det vara!
 3. Knepigt ... jag tror iaf inte att det beror på kosten LCHF, som ju bara är ren mat lagad från grunden. Du kanske borde kolla upp "dina grejer" hos läkaren. Önskar dig lycka till!
 4. Ännu godare med kött från några år gammal tacka - fylligare och smakrikare.
 5. Så här kan det se ut en solig vårdag (1 maj) i en trädgård i norra Jämtland. IMG_3428.mov
 6. Vad innehåller "vätskeersättning"? Vet inte vad din grundfundering är, men äter man riktig mat när man är hungrig och dricker lagom när man är törstig, så brukar det ordna sig. Salta så att det smakar bra.
 7. Jag har nog sagt det förut men säger det så gärna igen. Bort med moms på svenska ekologiska råvaror, vare sig det är havregryn, äpplen eller naturbeteskött. På med full moms på processade och raffinerade livsmedel med innehållsförteckning.
 8. Vi skaffade Bjurholmshöns i vintras. Äntligen har de kommit ut och börjat sprätta ordentligt i de bara fläckarna på sydsidan. Middagen är serverad!
 9. Den guiden tyckte jag var lite svår, och alldeles för lång för att säga något så enkelt som att "ät mer lokalt rött kött". I början redovisar man andel protein per kalori (kommer det från Ted Naiman?), i slutet andel protein per 100 g. Förstår att Kostdoktorn vill nå ut med sitt budskap till så många som möjligt (och därmed öka intäkterna) men tycker det börjar drifta iväg lite här, med soja och kikärtor.
 10. Du har redan fått två bra svar på en bra fråga. Jag brukar hänvisa till den här artikeln, skriven av Matthew MacDonald: The Calorie Myth "How can a unit that measures the change of water temperature tell you something about food?"
 11. Salvia kan fungera. Och gräslök.
 12. Hur länge har du ätit LCHF?
 13. Alla gör olika. Jag äter bara en gång om dagen på kvällen. Räknar aldrig kalorier. Kaffe eller te till mellanmål.
 14. Jag är så gammal att jag fick äta både lever, oxtunga och oxsvans när jag var liten. Sen försvann det tydligen från affären i samma takt som cornflakeshyllan bredde ut sig. Lever har en speciell smak, gillade den inte när jag var liten men nu är det helt ok i lagom dos. Började med att hacka ner små bitar i köttfärssåsen. Göra egen leverpastej enligt Sniffes/Kostdoktorns recept ovan, är också att rekommendera. En näve stekta kycklinghjärtan är gott. Köp inälvor från en REKO-ring, Gröna gårdar eller kanske Gårdssällskapet har. Lite hårt att kalla det "skiten" när man vet hur nyttigt
 15. Mitt mål är att må bra och hålla mig frisk. Har varit förkyld två gånger på sex år, så det verkar funka ganska bra. Vikten har numera blivit minst tertiär efter att jag gått upp 8-10 kg i klimakteriet och det är omöjligt att gå ner. Fastar 23:1 varje dag sen 3-4 år. Nån gång om året görs några dagars fasta med bara vatten - utan resultat på vågen!
×
×
 • Skapa nytt...