iAnna

Medlem
 • Innehållsantal

  1 411
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  24

iAnna vann senast 13 Augusti

iAnna hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

4 620 Enastående

Om iAnna

 • Rank
  Veteran
 • Födelsedag 1962-01-01

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

1 053 profilvisningar
 1. iAnna

  HUMOR

  Kunde inte låta bli att skratta när jag såg rubriken. I övrigt samma innehåll som vanligt. https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/for-lite-kolhydrater-forkortar-livet
 2. iAnna

  Smodie

  Många vill ha ett lågt och stabilt blodsocker, vilket medför minimal utsöndring av insulin. Då funkar inte din smoothie, men däremot ägg & bacon eller rester från din LCHF-middag.
 3. iAnna

  Slöseri med skattepengar

  Inte direkt slöseri med skattepengar, men undanhållande av skatt. Forskare: Kopplingar mellan skatteparadis och miljöförstöring "För första gången kan forskare visa på kopplingen mellan skatteparadis och global miljöförstöring. I en vetenskaplig artikel slås det fast att 70 procent av alla fiskeföretag i världen som är inblandade i olagligt fiske är, eller har varit, registrerade i skatteparadis. ... – Den ena industrin vi har tittat på är illegalt fiske. Där har vi sett att sju av tio fiskeskepp som är förknippade med illegalt fiske är eller har varit registrerade i skatteparadis. Det andra fallet handlar hur pengar slussas från skatteparadis in till biff- och soyasektorn, som är två av de största drivkrafterna till avskogningen i Amazonas." https://www.svt.se/nyheter/utrikes/forskare-kopplingar-mellan-skatteparadis-och-miljoforstoring
 4. iAnna

  KOSTDISKRIMINERING i skolan

  Det här tyckte jag var intressant: "EU-regler slår fast att alla producenter inom hela unionen måste kunna lägga anbud i en upphandling och därför får kommunerna helt enkelt inte ställa krav på att det kött de producerar ska vara svenskt. Men det är fritt fram för svenska kommuner att ställa krav på att köttet ska ha producerats på ett sätt som exempelvis stämmer överens med de svenska djurskyddsreglerna." https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/sa-kan-det-bli-svenskt-kott-pa-tallriken-i-skolor-och-aldreboenden
 5. iAnna

  Alltid hungrig?

  Då föreslår jag att du satsar på middagen med barnen. Laga god och näringsriktig LCHF-mat och bjud barnen på det. Efter en tid kommer du troligtvis att känna när du vill ha ditt andra mål mat om dagen.
 6. iAnna

  Provsvar efter 1 år på LCHF - oroväckande?

  Har du läst vad Uffe Ravnskov skriver om FH (han har det själv):
 7. iAnna

  Alltid hungrig?

  Hur står det till för övrigt? Jag menar med hormoner och eventuella obalanser där.
 8. iAnna

  LCHF, bakning och desserter

  Håller helt med! Hela hypen med recept, kokböcker och matlagningsprogram i TV. Hur svårt kan det vara att steka en bit kött och gröpa ur en avokado?!
 9. iAnna

  Torr

  ... eller som Tim Noakes säger - "Drink to thirst". https://www.youtube.com/watch?v=8dFlV-Rn1yw&t=203s Någonstans för längesen läste jag att torr hud kan ha att göra med någon obalans i hormoner (men vilken? ). Själv har jag haft torr hud så länge jag kan minnas.
 10. Här finns nyheten på SVT: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/diabetes-i-tidig-alder-ger-kortare-liv-1
 11. iAnna

  Socker eller fett som energimedium?

  Magnesuimkällor: mineralsalt, pumpakärnor och kakao. http://matkalkyl.se/naringsamnen58.php Håller med kickilotta. Jag är en av dem som har svårt för att läsa texter som har olika färger och former (har bara skummat igenom sidorna, inte läst något). För mig måste texten vara estetisk tilltalande.
 12. iAnna

  Känslig, diarre vid kolhydratintag

  Upplevde något liknande för några veckor sedan, när jag åt solvarm frukt plockad från träd vid Medelhavet. I mitt tidigare liv fick jag inte den reaktionen.
 13. iAnna

  Godmorgontråd?

  Varning för att köpa flaskvatten på bensinstation i Italien. Det visade sig att den innehöll socker! Så läs noga det finstilta innan du tar en flaska.
 14. iAnna

  Farligt att vara i ketos?

  Börja läs på Kostdoktorn: https://www.dietdoctor.com/se/lchf/farhagor#ketoacidos
 15. iAnna

  frukt

  Åh, Åkerö! Mitt favoritäpple. Det hade vi på tomten när jag var liten, har inte ätit det sen dess.