Jump to content

Wordshadows

Medlem
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wordshadows's Achievements

(2/7)

16

Reputation

 1. Vet att några brukar köpa såna Stevia drops. Men det enda jag inte förstår är att det stod att det innehållet finns Stevia sötningsmedel men ÄNDÅ står det 0 kolhydrat?? Det är OMÖJLIGT att vara NOLL kolhydrat när det finns sötningsmedel i. Eller har jag fel?
 2. Antar att LCHP är lämplig för de som tränar mycket. Eftersom LCHF med hög fett ger riklig mättande som gör att vi inte bli hungrig fort, äta inte ofta och hållbar.
 3. Allt jag vet att läkarna tjänar på oss som är sjuk, hjärtvikt, diabetes, adhd och många annat Det var därför de sågar alltid allt... Det är allt jag behöver säger. Önskar att det fanns MÅNGA läkare som tror på LCHF.. kanske en vacker dag i framtiden. Håller tummarna. STÅ PÅ dig, vad än läkarna (De som inte tror på LCHF förstås).
 4. Wow, vilken intressant informationer. Men viktigast av allt att vi INTE överkonsument alkohol när vi dricker. Jag vet att vi INTE går upp i vikt av alkohol hur än vi dricka lite eller mycket, MEN de BROMSAR våra viktnedgång om vi dricka för mycket. Lite och lagom är bäst om man vill gå ned i vikt i längd. Det är var och en´s beslut. Svårast av allt är att VET om dessa alkohol är utan socker eller med. Speciell viner. Jag har varit på systembolaget förra året. Jag var tvungen att fråga personal om det och då sa en personal att alla röttvin är utan socker så jag blev tveksam direkt eftersom jag VET att några är utan socker... men hon sa "alla". Kunskapsbrist kanske? Så jag vända mig och tog den samma vin som jag VET är utan socker.... Det är farlig att tro på nån när de säger är utan socker. Önskar att man kunde få lilla Lathunden bok om symbol, innehåll, att tänka på, osv inriktad för alkohol som vi LCHF får dricka. Jag har gått på LCHF snart ett år, jag lär mig ännu. Det är precis som Körkort... vi blir aldrig färdigt att lär oss ngt. Nytt nytt hela tiden.
 5. Illamående är vanlig i början. Eftersom man äta inte lika fett som man äta vanligt mat... nu åker kolhydrat ut så fett täcka upp våra hungerhet. Därför.. Men du borde vara lite försiktig. Hur äta du per dag hur frukost eller lunch eller middag ser ut.. ta en exempel?
 6. Silverpaket är härdad. Köpa aldrig den någonsin. Kokosolja och kokosfett är densamma.
 7. Rekommenera Kokosolja utan smak o lukt. Den är bäst.
 8. grädde har lite kolhydrat i, nötter har lite kolhydrat oxå. Håller ögat på kolhydrat!! Ta inte för mkt grädde i kaffe. Äta inte mkt nötter. 120 g är lite för mkt. Vad äter du till frukost om jag får fråga?
 9. Nej jag väga inte mat, alls. Men lagom portion. Äta tills man mätt. Överdriva inte. Viktigaste av allt är man ska njuta av mat lugn o ro. ?
 10. Ja samma här! Hoppar över lunch så jag äta frukost o middag. Beror på dagar vad jag gör osv.
 11. Alla äter olika. Jag 2-3 ggr om dag. Finns ej rätt eller fel. Prova fram.
 12. Vänta lite... Du ska alltså äta tills du är mätt (ps inte överdrivande mätt, förstås). Jag kanske har fel men det känns som att du svälta dig. 1/5 kyckling file.. Hur mkt är det? (Fundering) 7 haricoverts?? Inte vanlig blandad sallad... Du kanske kör lite lite för hårt med dig själv? Eller?
 13. Sedan annat handlar det om att vara disciplin mot sig själv också. LCHF kan inte hjälpa oss alla lchfare att stå emot olika som vi är svaga för. Vi måste kunna stå emot också. LCHF hjälpa oss att leva välmående och hälsosam. Men VI själv måste hjälpa till själv för att helheten ska fungerar. Jag tror på er!!
 14. Möjligt.. man får testa fram. Jag brukar dricka MBC bara på morgnar.. En del brukar köra MBC morgnar och em men för mig räcker morgnar för man får tillräckligt fett från mat också.. Det är smaksak och vad som passar en bra.
×
×
 • Create New...