Gå till innehåll

Wordshadows

Medlem
 • Innehållsantal

  23
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

16 Bra

Om Wordshadows

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Allt jag vet att läkarna tjänar på oss som är sjuk, hjärtvikt, diabetes, adhd och många annat Det var därför de sågar alltid allt... Det är allt jag behöver säger. Önskar att det fanns MÅNGA läkare som tror på LCHF.. kanske en vacker dag i framtiden. Håller tummarna. STÅ PÅ dig, vad än läkarna (De som inte tror på LCHF förstås).
 2. Wow, vilken intressant informationer. Men viktigast av allt att vi INTE överkonsument alkohol när vi dricker. Jag vet att vi INTE går upp i vikt av alkohol hur än vi dricka lite eller mycket, MEN de BROMSAR våra viktnedgång om vi dricka för mycket. Lite och lagom är bäst om man vill gå ned i vikt i längd. Det är var och en´s beslut. Svårast av allt är att VET om dessa alkohol är utan socker eller med. Speciell viner. Jag har varit på systembolaget förra året. Jag var tvungen att fråga personal om det och då sa en personal att alla röttvin är utan socker så jag blev tveksam direkt eftersom jag VET att några är utan socker... men hon sa "alla". Kunskapsbrist kanske? Så jag vända mig och tog den samma vin som jag VET är utan socker.... Det är farlig att tro på nån när de säger är utan socker. Önskar att man kunde få lilla Lathunden bok om symbol, innehåll, att tänka på, osv inriktad för alkohol som vi LCHF får dricka. Jag har gått på LCHF snart ett år, jag lär mig ännu. Det är precis som Körkort... vi blir aldrig färdigt att lär oss ngt. Nytt nytt hela tiden.
 3. Hhehehe! Jag förstår! Tur att jag är inte en av de snobbar. Drack Islay Mist De luxe. Faktiskt god Rökig o stark smak.
 4. Hej Malin303. Whiskey Laphroig? Okej.. får testa den nån dag. *tummen upp*
 5. Hej Stroker49. Åh verkligen intressant att veta vad och hur olika sprit gjordes av. Gillar Konjak men har inte hunnit köpa den men smakade av när jag fikade med en kompis när vi drack konjak till kaffe.. Inte dumt. Whiskey o Vinet är viktigast just nu. Jack Daniels o Jim Beam har jag sett men inte smakat.. Igår drack jag Islay Mist de luxe, den gillar jag på grund av rökig smak och sting kännas man i tungan när man dricka. TACK för din tid på svaret och tips om whiskey.
 6. Hej Gladan. Nej jag missförstod inte, var bara osäker på hur det tillverkade. Det var DÄRFÖR jag frågade. Jag tänker inte sitter och låtas att jag fattar helheten - NOT. Jag vill heller fråga det jag är osäker och får lärdom av andra som vet bäst. När det gäller vinet vet jag redan. Är ju inte professional när det gäller Whiskey. TACK för din tid på svaret. *tummen upp*
 7. Hej allihopa! Jag vet att alkohol finns lite del av våra vardagsliv.. Jag brukar ibland dricka alkohol som enbar Röttvin och Whiskey. Men det enda som bekymra mig är Whiskey. Jag läste en del vad Whiskey innehåll som jag fick fråga-tecken hela tiden. Regler inom lchf är att inte dricka alkohol ofta det vet ni säkert redan. Jag dricka inte alkohol varje dag och massor mängd utan 1-3 glas per vecka. Whiskey dricka jag sällan, men jag vill kunna köpa rätt whiskey som är tillåter LCHFs "regel"sram. Märkligt att whiskey är tillåtet och ändå de innehållet Majs, vete, korn o jäst......?? Dessa är inte ens tillåtet inom LCHF-kost, ändå är whiskey tillåtet? Då förstår ni varför min fråga-tecken växte till tusentals fråga tecken. Jag vill kunna köpa rätt whiskey med ett god samvete! Finns det en "LCHF" whiskey eller?
×
×
 • Skapa nytt...