Gå till innehåll

Wordshadows

Medlem
 • Innehållsantal

  23
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Wordshadows

 1. Vet att några brukar köpa såna Stevia drops. Men det enda jag inte förstår är att det stod att det innehållet finns Stevia sötningsmedel men ÄNDÅ står det 0 kolhydrat?? Det är OMÖJLIGT att vara NOLL kolhydrat när det finns sötningsmedel i. Eller har jag fel?
 2. Antar att LCHP är lämplig för de som tränar mycket. Eftersom LCHF med hög fett ger riklig mättande som gör att vi inte bli hungrig fort, äta inte ofta och hållbar.
 3. Allt jag vet att läkarna tjänar på oss som är sjuk, hjärtvikt, diabetes, adhd och många annat Det var därför de sågar alltid allt... Det är allt jag behöver säger. Önskar att det fanns MÅNGA läkare som tror på LCHF.. kanske en vacker dag i framtiden. Håller tummarna. STÅ PÅ dig, vad än läkarna (De som inte tror på LCHF förstås).
 4. Wow, vilken intressant informationer. Men viktigast av allt att vi INTE överkonsument alkohol när vi dricker. Jag vet att vi INTE går upp i vikt av alkohol hur än vi dricka lite eller mycket, MEN de BROMSAR våra viktnedgång om vi dricka för mycket. Lite och lagom är bäst om man vill gå ned i vikt i längd. Det är var och en´s beslut. Svårast av allt är att VET om dessa alkohol är utan socker eller med. Speciell viner. Jag har varit på systembolaget förra året. Jag var tvungen att fråga personal om det och då sa en personal att alla röttvin är utan socker så jag blev tveksam direkt eftersom
 5. Illamående är vanlig i början. Eftersom man äta inte lika fett som man äta vanligt mat... nu åker kolhydrat ut så fett täcka upp våra hungerhet. Därför.. Men du borde vara lite försiktig. Hur äta du per dag hur frukost eller lunch eller middag ser ut.. ta en exempel?
 6. Silverpaket är härdad. Köpa aldrig den någonsin. Kokosolja och kokosfett är densamma.
 7. Rekommenera Kokosolja utan smak o lukt. Den är bäst.
 8. grädde har lite kolhydrat i, nötter har lite kolhydrat oxå. Håller ögat på kolhydrat!! Ta inte för mkt grädde i kaffe. Äta inte mkt nötter. 120 g är lite för mkt. Vad äter du till frukost om jag får fråga?
 9. Nej jag väga inte mat, alls. Men lagom portion. Äta tills man mätt. Överdriva inte. Viktigaste av allt är man ska njuta av mat lugn o ro. ?
 10. Ja samma här! Hoppar över lunch så jag äta frukost o middag. Beror på dagar vad jag gör osv.
 11. Alla äter olika. Jag 2-3 ggr om dag. Finns ej rätt eller fel. Prova fram.
 12. Vänta lite... Du ska alltså äta tills du är mätt (ps inte överdrivande mätt, förstås). Jag kanske har fel men det känns som att du svälta dig. 1/5 kyckling file.. Hur mkt är det? (Fundering) 7 haricoverts?? Inte vanlig blandad sallad... Du kanske kör lite lite för hårt med dig själv? Eller?
 13. Sedan annat handlar det om att vara disciplin mot sig själv också. LCHF kan inte hjälpa oss alla lchfare att stå emot olika som vi är svaga för. Vi måste kunna stå emot också. LCHF hjälpa oss att leva välmående och hälsosam. Men VI själv måste hjälpa till själv för att helheten ska fungerar. Jag tror på er!!
 14. Möjligt.. man får testa fram. Jag brukar dricka MBC bara på morgnar.. En del brukar köra MBC morgnar och em men för mig räcker morgnar för man får tillräckligt fett från mat också.. Det är smaksak och vad som passar en bra.
 15. Tränar du? Om du äter mkt protein men tränar inte mkt så har du där problem men om du tränar bra så då är det annat. Jag undvika mkt protein eftersom jag tränar inte mkt nu. Jag äter protein när jag tränar annars äter jag mindre protein Dålig i mage av fett betyder inte att du blir dålig utan kroppen är inte van. Det går över.... I början är det bra att ta lite lugnt med fett sedan ökar fett med tid. Det gjorde jag och nu dricker jag kokosfett 2 msk i kaffe och 1 msk grädde (MBC). Om man dricker MBC med 2 msk kokosfett med ägg eller smörgås, så man blir MÄTT länge.. lovar.. mkt fett st
 16. Hhehehe! Jag förstår! Tur att jag är inte en av de snobbar. Drack Islay Mist De luxe. Faktiskt god Rökig o stark smak.
 17. Kan nog inte svara OM den botar din sjukdom, eftersom Vi ALLA reagerar olika på olika diet även LCHF. Men jag kan säga att du kan prova med LCHF och medicin samtidigt och får se vad som händer när det har gått ett år, om det ger nåt skillnader eller inte. Man får anpassar medicin och kost. Inte "kastar" medicin och köra med LCHF. Kroppen måste även få tid att förändras. Jag körde strikt lchf i en månad för att bli av "abstinens" dvs socker o allt som finns i kropp. Höra med Läkaren som INTE protesterar mot LCHF så den läkaren kan diskuterar med dig..
 18. Hej Malin303. Whiskey Laphroig? Okej.. får testa den nån dag. *tummen upp*
 19. Hej Stroker49. Åh verkligen intressant att veta vad och hur olika sprit gjordes av. Gillar Konjak men har inte hunnit köpa den men smakade av när jag fikade med en kompis när vi drack konjak till kaffe.. Inte dumt. Whiskey o Vinet är viktigast just nu. Jack Daniels o Jim Beam har jag sett men inte smakat.. Igår drack jag Islay Mist de luxe, den gillar jag på grund av rökig smak och sting kännas man i tungan när man dricka. TACK för din tid på svaret och tips om whiskey.
 20. Hej Gladan. Nej jag missförstod inte, var bara osäker på hur det tillverkade. Det var DÄRFÖR jag frågade. Jag tänker inte sitter och låtas att jag fattar helheten - NOT. Jag vill heller fråga det jag är osäker och får lärdom av andra som vet bäst. När det gäller vinet vet jag redan. Är ju inte professional när det gäller Whiskey. TACK för din tid på svaret. *tummen upp*
 21. Hej allihopa! Jag vet att alkohol finns lite del av våra vardagsliv.. Jag brukar ibland dricka alkohol som enbar Röttvin och Whiskey. Men det enda som bekymra mig är Whiskey. Jag läste en del vad Whiskey innehåll som jag fick fråga-tecken hela tiden. Regler inom lchf är att inte dricka alkohol ofta det vet ni säkert redan. Jag dricka inte alkohol varje dag och massor mängd utan 1-3 glas per vecka. Whiskey dricka jag sällan, men jag vill kunna köpa rätt whiskey som är tillåter LCHFs "regel"sram. Märkligt att whiskey är tillåtet och ändå de innehållet Majs, vete, korn o jäst......
 22. skillnader fett och fett... Kokosolja/fett innehåll 100% fett men 0 kolhydrat blir vi inte fet av. Däremot Vispgrädde 40% består av 40% fett MEN kolhydrat ligger på ca 3. Vi kan äta och använda kokosolja hur som helst, men inte Vispgrädde. Jag använda vispgrädde till kaffe och vissa mat. Därför använda jag delvis grädde och nåt annat som kokosmjölk eller annat som har mindre/noll kolhydrat för att balans ut kolhydrat. Till kaffe enlig "regel" inom LCHF (om den regler finns) men ser det så, bör man ta ca 1 msk vispgrädde per kaffe. Man tar inte mkt grädde i kaffe precis s
×
×
 • Skapa nytt...