Jump to content

cirrence

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cirrence

 1. wow bra länkar. Känns som om det är mycket jag hade behövt veta förra gången efter förlossningen när jag började tröstäta pga sömnbrist.
 2. spännande läsning. Jag är gravid för andra gången och förra gången tränade jag 3-4 gånger i veckan och åt GI mat, ingen graviditetsdiabetes heller. Jag blev gravid vid första försöket men andra gången tog det längre tid, sämre diet (började äta dåligt efter förlossningen då jag tyckte att det var riktigt jobbigt).
 3. Jag har bestämt mig för att prova med lite mjölkprodukter i början och sen får vi se. Grönsaker och rotfrukter äter jag mycket av.
 4. Tack så mycket för artiklarna. Jag har gått en del idag utan problem så kanske har det redan börjat hjälpa. Den andra artikeln blev jag verkligen arg över. Känns så tråkigt att de inte får den hjälp de behöver. Jag har inte så ont ännu så jag har väl tur. Jag har en träningscykel i källaren, får se om det blir det eller promenader :-)
 5. tack. Du rekommenderar mejeriprodukter. Gör inte det att man får sockertoppar? Jag är rätt mycket nybörjare så jag fick precis höra det men jag vet inte hur väl det stämmer.
 6. Tack för tipset om bloggarna. Jag har väl inte letat tillräckligt. Jag har bara googlat lite och inte hittat något. Jag ska kolla igenom bloggarna idag så att jag får bra tips!
 7. jo de sa att jag bör motionera också så jag ska åtminstone börja med promenader. Jag har lite problem med fogarna så jag vill vara försiktig.
 8. Hej Jag har precis fått diagnosen graviditetsdiabetes. Jag har läst om att LCHF rekommenderas vid diabetes och det tror jag verkligen på. Tyvärr så är det inte de rekommendationerna man får från sjukvården. (De rekommendationer man får är att äta efter tallriksmodellen och äta fullkornsbröd och frukt som mellanmål.) Jag kan inte hitta någon information om det är okej att äta LCHF och vara gravid. Kan tänka mig att ingen vågar uttala sig just för att riskera att säga något som inte är bra. Jag har väl i princip bestämt mig för att köra LCHF (hur strikt vet jag inte än) men att äta en massa kolhydrater när man har diabetes känns helt fel. Att jag går ner i vikt var inget som mödravården tyckte var ett problem för bebisen tar det den behöver och det är snarare jag som får lida. Jag undrar vad det finns för tankar hos er andra och om ni har någon erfarenhet kring graviditetsdiabetes och LCHF. Kanske är det någon som har diabetes och äter LCHF som har några idéer på vad jag bör tänka på?
×
×
 • Create New...