Gå till innehåll

Lars Sundström

Medlem
 • Innehållsantal

  172
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Lars Sundström vann senast 29 Maj 2015

Lars Sundström hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

186 Utmärkt

Om Lars Sundström

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1963-11-05

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Åkersberga
 • Interests
  LCHF, Skogsbruk, villa och trädgård, abessinier, skola.
 1. Hej LCHF är så känt numera att ingen reagerar längre på att man säger 'Tack, men nej tack' till allt som är SLV-mat. Sen äter man de delar man kan och skippar resten. Man kan ju gegga runt lite så det ser "bra ut" i värsta fall. Sen kan man skylla på "Åh, jag vet inte men min mage är lite bubblig". Nu efter dryga året så vet min krets vad som gäller.
 2. En ny blogg är skapad på Näringsdepartementet och drivs av deras tjänstemän. Jag tror det är av stor betydelse att hålla reda på vad som där framkommer och vilken information de får. Ni som här är kunniga kan nog via den ge naturlig kost en superb motpol till företagsekonomiska intressen. Jag gillar namnet för den inbegriper även produktionen. Vi har snart vänt på SLVs ranka skepp. Nu är det dags för regeringskansliet http://www.naringsbloggen.se/livsmedel/
 3. Jag läste lite kort om att en ändrad behandling av havens resurser skulle vända fiskeriets trend.... http://www.reuters.com/article/2015/06/04/us-environment-fishing-idUSKBN0OK1LY20150604
 4. Blank och fin i pälsen numera? Att hundar äter inälvor ger nog inte tillräcklig fog för att de kan äta 30-40% frukt eller andra kolhydrater. 5-10% kanske, max. Sen så tror jag dock att man nog ska ge dem så många olika delar av ett djur som möjligt. Om bästa fall skulle nog en råtta vara lagom för en hund i storlek som Golden Retriver (Men detta är en gissning om mängden mat passar just den sorten.). Råttor har vi ju gott om....
 5. Sen räknar väl ingen kalorier längre? Om man nu inte är i obalans på något sätt eller ska utsätta sig för en "obalans" typ marathon-lopp?
 6. Att jordbruket övergår från sädodling till gräsvall där köttdjuren vistas är nog den lösning jag önskar.
 7. Alla barn får i sig moderns bajs vid naturlig födsel. Sen är barn inte alltid så där noggranna var de stoppar sina fingrar, och i vilken ordning. Sen kan ni ju fundera på hur en normalt aktiv person kan få i sig bajs på ett "naturligt" sätt. En ledtråd är; 69.
 8. Jag har då aldrig blivit sjuk... Inte min son heller. "E. coli är nödvändig för normal matsmältning och utgör en stor andel av tarmfloran (intestinala floran). Antalet E. coli-bakterier i en människas avföring varierar mellan 100 miljarder och 10 biljoner per gram feces" Men jag kan inte utröna när e. coli blir ett toxin och därmed skadligt. Behöver bättre litteratur än wikipedia
 9. Ja, själva bajs-inmundigar-metoden har jag dålig koll på. Men jag vet att en kvinna har blivit räddad till livet mha sin makes avföring (Illustrerad Vetenskap). Sen tror jag inte på att annans bajs, eller egen, skulle vara ohälsosam. Varenda katt och hund skulle vara döda om det nu vore skadligt. Vi är uppbyggda av bakterier, till typ 97%, så varför skulle inte dessa också fungera?
 10. Man kan ju äta bajs också. Då från någon som har en bra tarmflora, förstås. Det funkar och rätt billigt.
 11. Det finns ett ställe i Tyskland som specialiserat sig på sådana som du. Man betalar efter önskemål och vikt. I sista nivån så stänger de in dig och en stor stark kille i ett rum som säger "Om jag fångar dig så tar jag dig". Kanske inte ger några endorfin-kickar, men jag lovar att du kommer gå ner i vikt väldigt fort. Hälsa från mig :-)
 12. Och ändå är det tack vara de som anmälde Annika som gjorde att denna resa tog än bättre fart. Ibland kan motstånd vara bästa bränslet.
 13. Så tama kattdjur är vad? Sist jag kollade mina katter i munnen, för ca 10 minuter sedan, så har de inga tänder de kan "mala" med. Och den där schäfern som polisen höll sig med vid senaste kravallen såg inte heller ut att ha annat än spetsiga tänder. Jo vi människor är allätare där ungefär 90% eller mer ska vara kött.
 14. Detta ska bli väldigt intressant. I värsta fall får vi väl bilda en röd fraktion typ Militanta LCHF-gruppen och frige Tom. I alla fall se till så att han får rätt kost i fängelset?
×
×
 • Skapa nytt...