Jump to content

Adriana

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Adriana last won the day on January 8 2015

Adriana had the most liked content!

Adriana's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

17

Reputation

 1. Har fått behandling många gånger men alltid fallit tillbaka. Nu har jag fått en jättebra läkare och en ännu bättre terapeut så jag hoppas verkligen att jag ska bli frisk.
 2. Jag ska försöka räkna på det. Hoppas att jag också kan börja känna när jag är hungrig eller mätt. Förstår ju att det inte kommer så där på en gång när man varit sjuk så länge som jag. Har redan en annorlunda känsla för maten, lugnare på nåt sätt.
 3. Har inte ätit lightprodukter på många år så fullfet creme fraiche går nog och oliver tycker jag om. Kryddsmör har jag aldrig ätit, ska testa det. Det stora problemet för mej är att jag inte vet hur mycket jag ska äta. Efter så många år av ätstörning fungerar inte hunger och mättnadssignalerna.Har läst på jättemycket om den här kosten men det är sällan man skriver om portionsstorlek. Vill helst inte räkna kalorier.
 4. Hej alla! Har varit inne och kikat på forumet en längre tid men inte skrivit något själv. Har lidit av ätstörningar i 25 år, är nu 40+. Började med LCHF för en och en halv månad sen som ett sista desperat försök att överleva. Har inte hetsätit sen dess!!!!! Förut gjorde jag det varje dag. Känns overkligt. Maten är dock inte helt lätt. Är inte så förtjust i fet mat. Klarar inte av kokosfett alls men kan äta MCT-olja. Vad är skillnaden? Har ingen övervikt, snarare tvärtom. Har alltid kompenserat min hetsätning med att spy. Min kropp är verkligen sliten. Vad ska jag äta för att bygga upp kroppen igen. Kan inte alls äta mat som triggar mitt matmissbruk(frukt, mörk choklad, nötter?) Rotfrukter verkar gå bra. Känner mej hoppfull för första gången på många år. Nån som har erfarenhet av ätstörning och LCHF? Tacksam för stöd, har en lång väg att gå!
×
×
 • Create New...