Jump to content

hönan

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

hönan's Achievements

(2/7)

3

Reputation

 1. Någon som har bra tips på att slippa eller lindra ketoslukten i munnen? Omgivning börjar påpeka om lukten.... Äta fler KH är inget alternativ.
 2. Du nämner sola solarium. Hur menar du att det kan påverkar viktnedgången?
 3. Ekofilosophie: Jag tänker Max 20g kh. Jag ska kolla in din blogg, tack för tipset.
 4. Tommytappar och enklicksmör har fått en följare. Tack för tipset!
 5. Har hittat en hel del LCHF bloggar med recept men upptäckt att flera av dom är färdiga med sin viktminskning och därför mer "tillåtande". Skulle vilja hitta någon som bloggar och lägger ut strikta LCHF recept. Någon som kan tipsa om bloggar?
 6. Tack för att ni tar er tid att försöka reda upp detta i min hjärna. Ja, om jag bara äter typ kött och grönsaker funkar det men om jag ska laga en Lchf paj eller liknande blir det ju KH där också och då får man tänka sig för. Borde jag äta typ en köttbit, bea och typ stekt vitkål eller sparris ( alltså så" rent" som möjligt)? Är det så jag ska tänka? Jag äter ingen frukost, äter en lunch t ex kycklinggryta (gjord på créme fraiche och grädde ) och broccoli. Till middag blir det något liknande eller omelett m salami och feta o 1/2 tomat. Vissa kvällar äter jag 1 dl rysk yoghurt m 1 msk linfrön så magen ska vara glad. Är det mejeri varorna som ställer till det? Det kommer bli mycket bea iså fall......
 7. Jag är i den åldern då strikt är det enda alternativet för mig om jag vill gå ner i vikt.(Upptäckte detta när jag inte hade 100 % koll på varenda KH, även om jag åt LCHF som man skulle). Nu använder jag appen Lifesum och äter max 20 g KH/dag. Men tycker att det är svårt.... även dessa ovanjord grönsaker kan göra att det drar iväg. Detta gör att det är svårt att improvisera även om man äter bara av dessa grönsaker. Använder recept för strikt LCHF. Då kan det stå att vid strikt LCHF ta bort zuccini och ta spenat i stället. I nästa recept ska man ta zuccini istället för något annat för att det ska bli strikt. Svårt att hänga med om man inte använde appen slaviskt. Det låter ju lätt att utesluta bröd och pasta, frukt osv och bara äta ovanjord grönsaker men så lätt är det inte. Nu är det inte så att jag tänker ge upp men ..... Någon annan som känner sig förvirrad?
×
×
 • Create New...