Gå till innehåll

mmmicke

Medlem
  • Innehållsantal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

15 Bra

Om mmmicke

  • Rank

  1. Jag har under de senaste dagarna sett flera debattörer på Facebook som hävdar att fettkaffe är meningslöst eftersom "mat ska ätas, inte drickas". Det påstås att kroppen inte kan ta upp näringen i flytande föda, så vida den inte dricks i samband med måltid. Allt detta låter ju logiskt. Men hur sant är det? Och är det någon skillnad på upptagningen om man har ägg i fettkaffet? Var går gränsen mellan flytande och fast?
  2. Hej, Jag blev väldigt förvirrad när jag hittade en medwurst som innehöll både socker och druvsocker - men inget socker! Hur förklarar man detta? Se innehållsdeklarationen i bifogad fil. Citat: "Ingredienser: Griskött, späck, koksalt, lök, socker, druvsocker, potatisfibrer, kryddor.... etc. Kolhydrater: 2 g varav 0 g sockerarter." Hur lyckas man med detta utan att ljuga?
  3. Slagthusets lunchbuffé är mycket god, och buffé-formatet gör ju att man äter det man vill. De gånger jag varit där har det inte varit några problem att undvika kolhydraterna (förutom på torsdagar då det serveras pannkakor.. grrr) De har dock inte något specifikt lchf-erbjudande.
×
×
  • Skapa nytt...