Sansandra87

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Sansandra87

 • Rank
  Nyanländ

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm
 • Interests
  Yoga och Meditation

About Me

Alltid varit fysiskt aktiv, år 2012 stod det mycket stress och press på schemat. Jag skulle tävla i fitness, arbetade på tre olika jobb, stress, jag pluggade samtidigt och skulle precis ta examen. Har alltid gillat att ha många bollar i luften men den här sommaren / hösten gick allt i kras. Efter tävlingen och efter examen så började hända grejer. Tappade håret, kände mig låg på energi, trött, orkeslös…Bestämde mig för att byta miljö, byta jobb, byta stad.
Kom upp till Stockholm, lägenhet i andrahand men inget jobb , men det löste sig, en vecka senare 5 olika jobb, hit och dit...

 

2013 började det märkas på kroppen något stämde inte. Fick kontakt med en läkare på Lidingö och fick reda på att jag hade problem med min sköldkörtel (underproduktion). Fick börja käka levaxin- (förlåt mig), helvetes år! Deprimerad, 10-15kg viktuppgång, trött, ont i kroppen, svullen med mera, (kan inte skriva allt då det skulle bli en alldeles för lång lista)  

Hur som haver, slutade med Levaxin sommaren 2014 då jag inte orkade må som jag gjorde, detta var inte jag, ville ha tillbaka mitt gamla jag- Den gamla SANDRA! 

 

Fick hjälp och själv medicinerade mig med tabletter beställda från USA, lite av mitt liv kom tillbaka. 

 

Började att använda NDT samt adrenal corex (mot utmattade binjurar) Januari 2015. Nu hoppas jag att LCHF samt Paleo ska hjälpa mig förlora mina 15kg övervikt som lagt sig på min kropp! 

 

Thats my story, Im stronger then ever! 

Kanske inte fysiskt men mentalt, jag är redo för förändring, att kicka tillbaka och få tillbaka mitt liv! 

Dock med Mindre stress men MER kärlek. 

 

Love, Sandra :wub: