carolines

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

7 Neutral

Om carolines

 • Rank
  Nyanländ
 1. Det måste jag bara prova! Tack Naturist och Råttan :)
 2. Tack för alla tips! Får prova mig fram, det bästa är kanske att sakta övergå till svart kaffe.
 3. Hej, Vad ersätter ni mjölken med i kaffet? Jag kan bara inte dricka svart kaffe! Jag har ätit lchf i dryga månaden och till en början bytte jag ut mjölken mot vispgrädde. Supergott! Men enligt Kostdoktorns senaste video så är det ju inte det ultimata vid viktnedgång, såklart. Jag går faktiskt ner rätt långsamt i vikt, trots en rätt strikt kost, och jag gissar på att det beror på alla koppar kaffe med grädde i. Även om det bara är en skvätt per kopp så blir det ju lätt en del kalorier på en hel dag. Jag har testat osötad mandelmjölk - men fy bubblan så äckligt det var! Så, för att göra en lång fråga kort - vad ersätter ni mjölk/grädde med i ert kaffe? Hoppas på hjälp!
 4. Tack för alla svar! Nu har den kommit och jag känner mig genast lugnare. En längre cykel kan jag absolut leva med, bara den inte uteblir helt. Vi får se vad som händer till nästa månad.
 5. Tack för alla svar! Jag avvaktar och ser vad som händer helt enkelt. Förhoppningsvis så är det bara en stor omställning för kroppen så här i början. Jag får ha lite is i magen, även om det känns jobbigt när inte kroppen beter sig som den ska...
 6. Hej, Jag har ätit lchf i dryga månaden, gått ner ca 4-5 kg och mår hur bra som helst! Problemet är att min mens uteblivit och detta måste ha att göra med min kostomställning... Jag har tidigare kunnat ställa klockan efter mensen, den har kommit EXAKT var 25:e dag tidigt på morgonen. Nu är den en vecka sen och jag har självklart uteslutit graviditet. Jag har haft dom vanliga symptomen som alltid kommer innan; lite finnar, svullen om magen, sötsug och ett hemskt humör. Men ingen mens kommer... Många kanske tycker att det är jätteskönt att slippa mensen och även om den "bara" är en vecka sen blir jag orolig. Det här hör inte alls till det normala för mig och jag undrar varför? Trots svår sjukdom, amning, stress så har den alltid, alltid, alltid kommit exakt när den ska. Vad händer i min kropp? Bör jag vara orolig? Eller ska jag bara vänta lite till? Jag kanske bör tillägga att jag äter vitaminer i form av "En om dagen - kvinna" och tillsätter även extra d-vitamin och magnesium, har inget preventivmedel. Svälter mig absolut inte på något sätt utan känner mig alltid mätt och nöjd. Det enda jag kan komma på att jag är dålig på är att kanske dricka tillräckligt med vatten. Tips eller råd?