plommonbarn

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om plommonbarn

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

143 profilvisningar
 1. Hej tack för svar. Har beställt blodsocker mätare nu så ska börja mäta och se om det är högt eller lågt.
 2. För några år sen gick jag ner 20 kg med strikt lchf. Nu vill jag börja igen, men har lite funderingar. Detta händer ibland, att jag äter en rejäl middag, sen får jag typ en svaghetskänsla, blir darrig, skakar, en gång spydde jag till och med och mår väldigt illa. Är detta ett symtom på lågt blodsocker? Vad gör man åt det om jag ändå vill köra strikt lchf? Finns det några bra alternativ? Eller kan detta vara symtom på panikångest? Vill så gärna köra strikt lchf och vet det funkar bra rent viktmässigt för mig och min kropp.
 3. Sen i somras har jag gått upp 12 kg. Började då äta onyttigt i och med att jag började jobba natt heltid. Vill nu ändra på det och börja med strikt LCHF och gå ned i vikt som jag tidigare gjort och funkat riktigt bra. Tycker det är svårt att få det ihop med mat och nattjobb. Jag äter aldrig nåt på natten, men på morgon så är jag så sjukt sötsugen och då blir det lätt något godis eller annat skit jag ej ska äta. Nån som jobbar natt här o käkar strikt LCHF får gärna komma med tips hur man ska lägga upp de me kosten
 4. Jag tänkte börja dricka mct olja med kaffe på morgon. Nån som testat mct olja? Skriv gärna:) Läst en del om mct och verkar vara bra om man stått still eller är trött.
 5. Såhär ser mitt matintag ut på en dag. Frukost ägg omelett Lunch en kopp te med grädde och advocado Middag kyckling filé med broccoli. Tränar på gym 1 ggr per dag 1-3 timmar. Jag dricker whey 100 efter träningen. Blir annars väldigt trött . Äter jag för lite? Jag håller mig mätt hela dagen så tycker det funkar. Hoppas inte proteinpulvret efter träningen gör så jag går upp i vikt? Jag vill gå ner så mycket som möjligt i fettprocent.