Jump to content

plommonbarn

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by plommonbarn

 1. Tack för ditt meddelande Maria Jag är 31 nyss fyllda år. Stressar mycket men blivit lugnare nu då jag inte längre jobbar, så mycket tid kan jag lägga på träningen. På måndag tänkte jag sätta igång, och som du skriver se det som en cykeltur och bara fortsätta om man skulle ramla.. Har aldrig provat HIIT ska kolla upp det, tung styrka är roligt! MAF? Oj mycket nytt när man inte tränat på länge
 2. Oj.. vilken kämpe Tack för all inspiration, läst varje kommentar och suger åt mig. Grymma du !
 3. Ungefär samma situation som dig, men skaffade ej barn. Läs mitt inlägg. Finns här om du vill ha stöttning
 4. Ska fatta mig kort, även om det är en lång story. Har alltid haft lätt att gå upp i vikt i perioder, men en dag vägde jag 93 kg och ville förändra mitt liv. Började gymma och började med lchf, gick ner till 71 kg och mådde jättebra. Gick ner 20 kg på 6 månader! Men sen kom livet emellan ! Började jobba natt, och med jobbet fick jag grova sömnstörningar, nattåt på natten och började äta potatis , socker etc! Fick även panikångest på slutet, som gjorde att jag tillslut slutade jobba natt, och här är jag idag! Väger mer än någonsin.. 98 kg... Nu vill jag ha tillbaka mitt liv och funderar att börja med lchf en gång för alla. Vill inte skylla allt på nattjobbet att jag gick upp så himla mycket i vikt, men tror faktiskt att det har mycket att göra med det. Nu vill jag ha alla tips , erfarenheter kanske nån varit i samma sits som mig ? Känns tungt att börja om IGEN men känner att denna gång måste det funka, hållbar viktminskning. Aldrig vägt så här mycket i mitt liv, inte ens förut innan min viktresa... mår så dåligt att jag låtit det gått så långt och jag lovade ju mig själv förut att aldrig gå tillbaka till min gamla vikt. Snälla, om du har några råd , tips.. ja allt mottages tacksamt. Hur hitta du motivationen andra gången om man misslyckats tidigare? Har massor med frågor...om du varit i samma sits som mig som kört lchf förr men gått upp igen så kom gärna med tips eller idéer hur man kommer igång igen..
 5. Hej tack för svar. Har beställt blodsocker mätare nu så ska börja mäta och se om det är högt eller lågt.
 6. För några år sen gick jag ner 20 kg med strikt lchf. Nu vill jag börja igen, men har lite funderingar. Detta händer ibland, att jag äter en rejäl middag, sen får jag typ en svaghetskänsla, blir darrig, skakar, en gång spydde jag till och med och mår väldigt illa. Är detta ett symtom på lågt blodsocker? Vad gör man åt det om jag ändå vill köra strikt lchf? Finns det några bra alternativ? Eller kan detta vara symtom på panikångest? Vill så gärna köra strikt lchf och vet det funkar bra rent viktmässigt för mig och min kropp.
 7. Sen i somras har jag gått upp 12 kg. Började då äta onyttigt i och med att jag började jobba natt heltid. Vill nu ändra på det och börja med strikt LCHF och gå ned i vikt som jag tidigare gjort och funkat riktigt bra. Tycker det är svårt att få det ihop med mat och nattjobb. Jag äter aldrig nåt på natten, men på morgon så är jag så sjukt sötsugen och då blir det lätt något godis eller annat skit jag ej ska äta. Nån som jobbar natt här o käkar strikt LCHF får gärna komma med tips hur man ska lägga upp de me kosten
 8. Jag tänkte börja dricka mct olja med kaffe på morgon. Nån som testat mct olja? Skriv gärna:) Läst en del om mct och verkar vara bra om man stått still eller är trött.
 9. Såhär ser mitt matintag ut på en dag. Frukost ägg omelett Lunch en kopp te med grädde och advocado Middag kyckling filé med broccoli. Tränar på gym 1 ggr per dag 1-3 timmar. Jag dricker whey 100 efter träningen. Blir annars väldigt trött . Äter jag för lite? Jag håller mig mätt hela dagen så tycker det funkar. Hoppas inte proteinpulvret efter träningen gör så jag går upp i vikt? Jag vill gå ner så mycket som möjligt i fettprocent.
×
×
 • Create New...