Gå till innehåll

geminick

Medlem
 • Innehållsantal

  165
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

geminick vann senast 2 Augusti 2015

geminick hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

300 Enastående

Om geminick

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1987-06-15

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mariestad
 • Interests
  Teckning, skulptering, storytelling, comics, datorspel, tv-spel, vänner, musik, BJDs, film, katter, hästar, fotografering.
 1. Vad skönt det är när byxorna som man hittade längst in i garderoben och som visade sig vara 6 år gamla och aldrig använda pga viktproblem helt plötsligt börjar sitta för löst och ramlar av höfterna istället.... Trodde aldrig jag skulle få känna den känslan igen. Men här är den. Och jag mår fantastiskt. Jag önskar er alla samma känsla - om ni vill ha den.
 2. Fantastisk skillnad på de senaste två bilderna du postat - nej, jag skulle inte vilja kalla dig för tjockis alls faktiskt! Hoppas allt är bra!
 3. Fem dagar i London har överlevts! Blev fyra rutor mörk (82 %) choklad och fy satan vad gott det var. Men det var det enda - imponerad av mig själv, med tanke på hur mycket SKIT britterna äter.... Varje gata upp och ner var det mängder med snabbmatskedjor. Det var supersvårt att hitta vettiga restauranger - tror Martin och jag befann på fel sida London för det mesta, eller nåt. För så svårt borde det väl ändå inte vara? Kan man tycka. Men det var det! Och försökte även hitta riktigt smör i vanliga matbutiker - skitsvårt! De hade dock mängder med margarin i olika format... Blev lite provocer
 4. Tjolahopp på er! Här händer det inte jättemycket - förrän i övermorgon då, eftersom jag och sambon drar iväg en sväng till London över helgen och kommer hem först på måndag eftermiddag/kväll! Ska bli himla skönt ärligt talat, har saknat den staden. Det var några år sedan jag var där senast nu. Fantastiskt mysigt ställe överlag! I övrigt så körde jag 3,5 veckor helt mejerifritt. Märkte inget jättestort steg i viktminskningen, men märkte däremot av en betydligt lugnare mage. Vi får se hur det hela utvecklar sig.
 5. Jag fick jobbet som assisterande Kostdoktor som annonserades ut förra året.
 6. Ja, så var vardagen tillbaka efter helgens helt underbara LCHF-kryssning! Skum känsla att träffa alla coola människor. Personligen åkte jag dit med jobbet - första officiella jobbresan som en del av Team Kostdoktorn. (Skryt, skryt, skryt!)
 7. I helgen ställde jag mig på vågen (fullt påklädd och ny-äten eller hur man ska uttrycka sig haha). Insåg då att jag faktiskt har gått ner 15 kilon. Det var en häftig insikt. Jag väger nu alltså under 70 kilo. Skithäftigt. Ska man våga tro, för första gången på 10 år, att jag kanske kan se okej ut i bikini denna sommar.......?
 8. Halloj igen, dags för ännu en uppdatering! Har nu kört mejerifritt sen förra torsdagen, dvs så har det idag gått en vecka och jag upplever att kroppen mår betydligt bättre - magen är lugnare på alla sätt och vis och jag har dessutom blivit av med en hel del vätska i kroppen. Har dock haft den där fantastiska, kvinnliga, veckan, så jag har inte kunnat känna av så mycket viktminskning ännu eftersom kroppen ändå varit lite svullen. Men nu tror och hoppas jag att det ska börja ta fart! Sötsuget fortsätter att hålla sig borta, fast under denna veckan har det smugit sig på, men det är ju in
 9. Hej, nu hoppar jag in här! Jag har haft ett rent helvete med mejerier. Jag är en av de som är känsliga för kaseinet i de flesta mejeriprodukter - detta hämmar min viktnedgång fullständigt. Jag går alltså inte ALLS ner i vikt så länge jag äter mejerier. Sen har jag även märkt att ju friskare min kropp har blivit och kunnat läka sig självt, desto mer har den reagerat på mejeriprodukterna när jag väl ätit dem i omgångar igen. Så från och med igår, har jag valt att ta bort dem - helt. Mår man inte bra av dem, bör man inte äta dem. Punkt. (Sen att jag har brottats med hjärtesorg och ilska över
 10. stoscha: Ja jag funderar på att göra något liknande, äter inte alltid lunch ändå så. Ska även se mig om efter andra träningsmöjligheter på orten, vet att det finns många och bra grejer, men känner inte till stan särskilt bra än tyvärr. may: Jag misstänker att jag är beroende av dem, vilket är extreeeeemt vanligt, så mitt intresse har tyvärr inte svalnat. Men vem säger att det inte kan göra det med tiden? Mitt intresse för söta saker har svalnat rätt ordentligt den senaste månaden trots allt! Jag får helt enkelt testa mig fram!
 11. Hejsan på er! Tänkte komma med en liten uppdatering! Den 31:a januari firade jag ett år med LCHF! Helt GALET ju! Och dessutom så firade jag även en hel månad utan söta saker! ÄNTLIGEN!! Jag har ÄNTLIGEn uppnått den där känslan av att inte vara intresserad av söta saker igen! För den som inte hängt med, så hade jag lite över två månader helt fria från söta saker förra året, men blev bjuden på mörk choklad och då sket det sig. Nu är jag äntligen back on track igen! Andra tankar som kommit och gått är det här kring mejerifrihet. Ena sekunden är jag helt okej med att bara sluta med mej
 12. Jag kommer dyka upp! Bokat och klart. Ska bli himla spännande - fortfarande ganska ny inom LCHF och har aldrig deltagit i några event i ämnet tidigare. Ser fram emot det!
 13. Trevligt! Då kikar jag in där jag med! Tack Annika!
 14. may: Ja, varför inte? Om någon mer ska dit så vore det ju jättekul att säga hej!
 15. Nu har det snart gått tre veckor helt utan sötma. Har känt vissa släng av abstinens och begär, men tycker det mesta är under kontroll - just nu i alla fall. Känns positivt och bra! Jag kommer för övrigt vara med på LCHF-kryssningen i februari i år - superspännande! Ses vi kanske där?
×
×
 • Skapa nytt...