Gå till innehåll

Annna

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

20 Bra

Om Annna

 • Rank
  Nyanländ

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Annna

  Maltodextrin

  Tack Syster, den ser ju väldigt trevlig ut! Önskar bara att det kunde gå att rådgöra med dietisten, för att få fram den mat som passar honom bäst.... Pust
 2. Annna

  Maltodextrin

  Tack för alla svar! Jag ska kolla upp det där med e-kost.
 3. Annna

  Maltodextrin

  Dietisten säger (enligt min mamma) att maltodextrinet behövs i maten för att inte blodsockret ska sjunka på natten... Kunde det inte vara bättre att ge honom mat som stabiliserade blodsockret istället??
 4. Annna

  Maltodextrin

  Vad betyder e-kost? Finns det att läsa om någonstans?
 5. Annna

  Maltodextrin

  När jag googlade fick jag upp massa "energidrycker", och förstod det som något som höjer blodsockret mycket snabbt - det låter inget vidare för en sängliggande...
 6. Annna

  Maltodextrin

  Min pappa får sondmat. Innehållsförteckningen börjar: Vatten, Maltodextrin... Någon som vet - vad är maltodextrin och vad gör det i sondmat?
 7. Tidigare har jag gett mina pojkar (4 & 6 år) äggröra till frukost. Men så en dag satte de sig på tvären och ville absolut inte ha det mer. De ville ha gröt! Pust! Jag har emellanåt (motvilligt) gett dem havregrynsgröt förut, men det mättar så dåligt - de kan äta hur många portioner som helst och ändå inte bli mätta... Nu har jag pimpat gröten, och allt känns så mycket bättre. De äter och är glada, och de blir mätta på en, eller ibland två, portioner. Men eftersom gröten äts varje dag skulle jag vilja ha feedback; tycker ni det här räknas som en bra frukost för två friska pojkar?
 8. Annna

  Har du ViktVäktat?

  Hej! Jag är nyfiken på hur många här som varit ViktVäktare och vad ni har för erfarenheter av det. Skriv gärna några ord och berätta om dina erfarenheter! Tex - Hur ser din vikthistoria ut? - Vilka resultat nådde du med ViktVäktarna? - Känner du någon som gått ner i vikt med ViktVäktarna och som sedan hållit vikten i längden?
 9. Jag försöker inspirera min reumatiska svärmor till att börja med lågkolhydratost, och hoppas att det ska kunna leda till förbättringar i hennes reumatiska besvär. Finns det någon med erfarenhet av liknande som kan ge mig tips?
×
×
 • Skapa nytt...