Jump to content

liba500

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4 Neutral

About liba500

 • Birthday 06/13/1943
 1. liba500

  Inget händer

  Hej.ska försöka att äta ännu mindre, ska nog gå. tack för tipset,
 2. liba500

  Inget händer

  Jo jag förstår vad du menar. Har mist min älskade livskamrat för 4 mån.sedan tungt och svårt.Vill inte lägga på mig mera vikt, undrade bara om någon kunde ge mig något råd om varför det i te funkar! Det funkar ju så bra för andra! Vill de här sidorna bara tjäna pengar på oss godtrogna kvinnor,mest.
 3. liba500

  Inget händer

  Vad gör jag för fel? Har följt recept till punkt o pricka i 4 veckor, ingen förändring varken på måttband eller våg! Är jag för gammal? Född 43,men känner mig ung,i sinnet ,promenerar varje dag, känner mig bra i kroppen,men vill gärna ta bort lite . något bra råd? Lisbeth
 4. Känner igen detta, har försökt i 7 mån. utan mycket minskning, mår väldigt bra, äter inga kolhydrater, väldigt lite, har ökat fettintaget, cocosolja ska ju vara undermedel, smör osv. Tror att min ålder + att jag gått upp och ner i vikt alltid. Har inte mycket över ca 7 kilo som skulle vara gott att bli av med, någon som vet hur man gör? Tänker dock fortsätta mitt sockerfria liv och se hur det går!
 5. Hej, har ätit strikt LCHF i 6 mån nu, har inte minskat mycket i vikt, är 60+, det är väl det som är problemet! Flera som har samma problem? Ska jag öka fettintaget ytterligare? Hjälp!
 6. Hej går ej ner i vikt, 6 mån har jag ätit LCHF har följt alla råd inget hjälper. Väger 70 vill väga ca 63! Är 70 är det åldern som är hindret?
×
×
 • Create New...