patrix

Medlem
 • Innehållsantal

  368
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

patrix vann senast 26 Maj 2015

patrix hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 110 Enastående

Om patrix

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

469 profilvisningar
 1. patrix

  Tips vid hudfläckar

  Såg på SVT att nu är det säsong igen för att skrämma skiten ur Svensson med hudcancer. Vill därför bara tipsa om cancerläkaren Simoncinis metod för att behandling av växande hudfläckar - Jodlösning. https://www.svenskhalsokost.se/lugols-iodine-12-pct-jod?gclid=EAIaIQobChMIguS5pN6m3AIVV8ayCh36JQCWEAAYASAAEgK0SPD_BwE Pensla på fläcken några gånger om dagen.
 2. patrix

  Statinmediciner

  Inga, och det är jag glad för. Uffe Ravnskov m.fl. gör ju tämligen klart vad det handlar om. Läser just nu den här intressanta boken av Dr Tilden från 1926. https://archive.org/details/ToxemiaExplained-TheTrueInterpretationOfTheCauseOfDisease1 Håller inte med om allt, men det blir ganska uppenbart att mycket av medicinen gått bakåt under 1900-talet
 3. patrix

  Aftonbladet förvillar om diabetes!

  Lyssnade på Tim Noakes på den här utmärkta podcasten http://www.lawfulrebel.com Där påpekade han att om världen hade börjat äta på ett sätt som inte gör oss sjuka så kommer 6 globala läkemedlesbolag behöva läggas ner. Follow the Money som det heter.
 4. patrix

  Glucagon i diabetes typ 2

  Det handlar om att få över kroppen till "fettdrift" och det kan ta ett tag och vara lite knepigt. Effektivaste sättet är att träna på morgonen på fastande mage (t.ex. raska promenader) och sen inte äta något fram till lunch och hålla en LCHF kost. På morgonen har du låga glykogendepåer och kroppen stimuleras därför till ketonproduktion för att kunna förse dig med bränsle till din aktivitet. I början går det inte så bra och du kommer känna dig trött och andfådd men efter några veckor har kroppen ställt om.
 5. patrix

  kostråd till patienter med diabetes typ 2

  Ja det är tragiskt hur patienter skräms från att äta som vi mår bäst av och som gör att vi inte utvecklar övervikt, diabetes, demens, cancer m.m. Vårdapparaten har blivit ett system för att skapa kroniska sjukdomar vars symptom mildras med piller (fast även pillrens främsta uppgift är att skapa sjukdom). Här är ytterligare ett exempel på lögner och ryktesspridning. Bra kommentar av Annika Dahlqvist. http://lakartidningen.se/Klinik-och-vetenskap/Fallbeskrivning/2018/06/LCHF-kost-gav-svar-ketoacidos-hos-patienter-med-typ-2-diabetes/
 6. "Hur får man ner blodfett? Xantom (plitor med fett runt ögonen tex) Blir det värre med "socker - kolhydrater" eller med fett? Vad beror mycket/högt blodfett på? Är det samma som högt kolesterol?" Blodfett och blodtryck är något som läkemedlesbolagen använder sin marknadsföring. Rädsla är det effektivaste sättet att styra människor. Man har därför använt sin i det närmaste totala kontroll av den medicinska forskningen och utbildningen så att läkare ska bli övertygade från vissa mätvärden att saker inte står rätt till och att piller är den bästa lösningen. Det stämmer att höga blodfetter och högt blodtryck kan vara en indikation på detta, men de piller som t.ex. Statiner kommer göra dig sjukare vilket i sin tur kommer medföra att din läkare rekommenderar att du tar andra piller och det ökar läkemedelsbolagens försäljning. Det här kan låta som ett sjukt skämt men tyvärr är det så här illa.
 7. patrix

  Hälsosamma och feta livsmedel

  Dom animaliska fetterna som smör, grädde, talg, ister, ankfett m.m. är mycket hälsosamma.
 8. Du tränar för hårt skulle jag säga. Träning är som att sola. För mycket och kroppen blir stressad. Byt ut de timslånga passen mot en rask promenad eller joggingtur på morgonen på tom mage. Ät sedan inget fram till lunch och håll kosten LCHF-aktig. Ät alltid tills du är mätt och få ordentligt med sömn.
 9. patrix

  Köttdiet och C-vitamin.

  Rått kött innehåller mycket C-vitamin så man får kanske äta lite råbiff eller lufttorkad skinka ibland. Pemmican var ett populärt animaliskt "helfoder" för människor under guldgrävartiden. Eftersom köttet var torkat innehöll det tillräckligt med C-vitamin. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pemmican
 10. patrix

  Skall vi äta mer kolhydrater?

  Exakt här slutade jag läsa eftersom jag inte tror jag kommer få någon korrekt information. "While weight loss is certainly more complicated than calories in versus calories out, a caloric deficit is still a necessary condition for weight loss" Och innan det hävdar skribenten att Insulinhypotesen "debunkades" på 90-talet. Jason Fungerar har skrivit väldigt bra och pedagogiskt om detta och det är insulin som styr. Och knepet för att komma ner i vikt varaktigt är att få ner fasteinsulinet vilket kan uppnås med en kombination av LCHF, periodisk fasta, motion och bra dygnsvila. Att inte äta sig mätt när man äter kommer aldrig att fungera och det är det som insinueras med kaloribegreppet. Som kostdoktorn skrivit - Det är inte bra att kontrollera hur mycket man äter. Man ska äta sig mätt. Det man ska justera är vad och när man äter.
 11. patrix

  Autism, ketos för hela familjen

  Hej Tessi och välkommen till forumet. Kul att det går så bra för er. Vad gäller viktnedgång så tror jag träning under fasta är en nyckel. Enklast är att ge sig ut på en rejäl promenad/springtur på morgonen och sen dessutom hoppa över frukost men dricka vatten, svart kaffe/te efter behov. Inget sött eller fett alltså. Det kan låta jobbigt men kroppen vänjer sig och du kommer snart inte känna dig särskilt hungrig. Vad detta gör är att det sätter igång kroppens förmåga att använda fettreserverna. Dom kommer användas både under och efter passet fram till lunch. Omställningen kan dock ta ett par månader och de första gångerna kommer du känna dig mycket trött i spåret. Håll ut och träna så mycket du orkar bara. Och det är viktigt att du vid lunch och övriga måltider, äter en fettrik kost tills du är mätt. Annars hamnar kroppen i svältläge och det är vägen till jojobantning då muskler bryts ner och byts ut mot fett. Lycka till!
 12. patrix

  Barn inte hyperaktiva av socker... VoF...

  Svårt att se varför mina licenspengar ska gå till att "informera" om sånt här. Så barn blir speedade eftersom föräldrarna tar dom på kalas och förväntar sig att dom ska bli speedade? Och blir dom inte speedade när det serveras annat än sockergodis på kalaset så beror det på att föräldrarna förväntar sig det? Randomiserad dubbelblindstudie på det tack. Eller förresten. Vem bryr sig? Ge barnen riktig mat med smör och grädde fri från bekämpningsmedel. Släng sockerläsken,/juicen, flourtandkrämen och ge fan i att vaccinera (min åsikt) så ska ni se att nästa generation är friskare och har mindre hål i tänderna även om dom får lite godis ibland. Det handlar bara om att våga pröva, men det är ju det dom också gör allt för att vi inte ska, för då kan det bli uppenbart. Istället börjar man smyga in lagstiftning om vacciner i europeiska länder. Hmm....
 13. patrix

  Big Foods nyttiga idioter

  Håller med Lars och Stefan men vi måste också höja blicken. Det handlar inte bara om giriga Livsmedels- och läkemedlesbolag. Kost, medicin, media och framförallt det globala monetära systemet används som ett vapen mot oss.
 14. patrix

  Kunskapskanalen sänder skitprogram!

  Oh. Herre. Vegetarianpropagandan svämmar över, och det handlar om exakt det jag skrev tidigare. Globalisterna vill hålla oss sjuka och det blir ofta veganer/vegetarianer. Klistrade in din bild här, hoppas det är ok
 15. patrix

  Kunskapskanalen sänder skitprogram!

  Samtliga media, inklusive SVT, är propaganda styrd av våra globalister som även äger livs- och läkemedlesbolagen och kontrollerar de institutioner som ska reglera dessa. Och när man har sina lakejer på alla nyckelpositioner är det enkelt att driva igenom sin agenda. Och den handlar om som jag ser det om att hålla oss lagom sjuka. Det gör oss fogligare och till bättre konsumenter av både läkemedel och andra produkter.