patrix

Medlem
 • Innehållsantal

  429
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

patrix vann senast 26 Maj 2015

patrix hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 365 Enastående

Om patrix

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

1 147 profilvisningar
 1. Promenera (eller få puls på det sätt du kan) ca 30 min dagligen INNAN din första måltid så blir det resultat då detta sätter igång din fettförbränning.
 2. Som jag skrev tidigare, Seyfried har visat att skada på mitokondrierna gör celler cancerösa. Mitokondrierna är känsliga för gift. Aflatoxin som svamp skapar är det mest cancerösa ämne vi känner till. Alltså är min hypotes att cancer är en ändamålsenlig skyddsfunktion mot svampinfektioner som evolutionen skapat. Cancern kapslar in och kväver svampen genom att konsumera dess socker. Om vi inte äter för mycket och för sött och vilar kan cancern göra sitt jobb och tumören försvinner. Om vi däremot "tar bort" cancern med cellgifter och strålbehandling ökar sannolikheten att svampinfektionen växer och sprider sig.
 3. Hej Zepp. Jo jag och de flesta inser att mänskliga celler (dvs cancer) inte kan vara svamp... Försöker du vara vitsig/ironisk? Idén är att våra kroppsegna celler påverkas av en svampinfektion och blir cancerösa för att hämma infektionen och skydda resten av kroppen. Cancerceller förbrukar glukos som svampen behöver och tumören kapslar in den.
 4. Har du någon källa? Har inte hört detta förut. Seyfrieds forskning har dock visat att fasta och restriktion av både kalorier och protein är viktigt utöver att nolla kolhydrater. Annars går inte kroppen in i maximal ketos och protein synteseras till glutamin vilket cancer också gillar.
 5. Ja, jag anser att det är så men att säga att cancer är svamp är lite som att säga att feber är mässling. Jag tänker att cancer är celler speciellt avsedda att kapsla in och bekämpa svampangrepp i kroppen. Aflatoxin som mögelsvamp utsöndrar är det mest cancerösa ämne man känner till. Om cancern får vara ifred och vi inte stoppar i oss för mycket näring till det pågående svampangreppet, dvs kolhydrater, så gör cancern sitt jobb och tumören försvinner. Om vi däremot fortsätter äta socker, sticker hål på tumören (biopsi) och bekämpar själva tumören med cellgifter och strålbehandling ökar sannolikheten att svampen sprider sig (metastaser). Dvs i så fall är konventionell cancerterapi inte bara ineffektiv utan mycket kontraproduktiv.
 6. Jag vill dela med mig av en erfarenhet jag haft under de 10 år jag hållit på med LCHF Jag har haft en del hudfläckar. För många år sedan var jag hos läkaren och fick några bortplockade. När jag började med LCHF så var en av de första effekterna att några hudfläckar som jag tänkt kolla upp eftersom de blödde ibland, försvann helt på några månader. Och så har det fortsatt. Ibland har det också blommat upp fläckar som sedan läkt ut. Jag har tvättat med Aleppo tvål och tagit på EMS creme vilket varit effektivt. Min teori är nämligen att detta kan vara svampinfektioner (ev Candiasis) och att LCHF och fungerande fettförbränning gör att svampen tacklar av eftersom tillgången på glukos minskar. Jag kan även tänka mig att all cancer i själva verket har svamp som underliggande orsak. Tumören som dock består av kroppsegna celler bildas för att kapsla in svampinfektionen och cancercellerna äter socker för att beröva svampen på dess näring. Cancer är då en helt ändamålsenlig skyddsfunktion som kroppen tar till vid behov. Och som Thomas Seyfrieds forskning visar så går cancer tillbaka om patienten äter en ketogen som ju ger lågt blodsocker. Tulio Simonchini har framgångsrikt behandlat cancer genom att injecera vanligt bikarbonat i tumörer, och är av samma uppfattning - Cancer beror på svamp. Kan det vara så att alla hudfläckar och cancer i själva verket beror på svamp? Vilken oerhörd tragedi i så fall med alla onödiga vanställande ingrepp, cellgifter och strålbehandling om det istället går att bota med fasta, ketogen kost och svamphämmande medel. Vad tror ni?
 7. Så är det. Animaliskt slår vegetariskt som människoföda men de som kontrollerar vårt globala monetära system och därmed vetenskap, media och statsapparater i samtliga länder är inte intresserade av vad som är bäst för oss utan vad som bibehåller och ökar deras kontroll. Självförsörjande länder är svårare att kontrollera. Därför har Sveriges småskaliga jordbruk i princip monterats ned med försämrade villkor, dyrt drivmedel och billig importerad mat. Vegetariskt håller också människor lagom dumma och sjuka samt deras livslängd på en lägre nivå.
 8. Gallsten är ett resultat av fettsnål kost eftersom gallblåsan får för lite motion då. Men problemet yttrar sig när man äter fett eftersom det producerar galla och då gör det ont om man har gallsten. Att operera är ett onödigt i de flesta fall det rekommenderas skulle jag påstå även om gallsten kan göra väldigt ont. Det finns många huskurer man kan pröva som t.ex. äppelcidervinäger. Förebygger gallsten gör man genom att äta fettrikt.
 9. Jag måste dock säga att jag blir triggas av den skoningslösa vegetariska/vegan propagandan som pumpas ut i medierna. Senast såg jag en artikel i Kamratposten om en 11åring som var vegan och tyckte det var bra. Förödande för en kropp som växer säger jag. Vegetariskt är inte bra för vare sig djur, hälsa eller miljön.
 10. Precis. Vi behöver få över kroppen till fettdrift istället för kolhydratdrift. Nyckeln till det är att motionera fastande, långpromenad innan frukost t.ex. och att äta mer naturligt fett. Då kommer kroppen över till detta metabola tillstånd, men det kan ta tid. Och att bara äta LCHF är ofta inte tillräckligt. Man behöver röra på sig helst på tom mage också. Hur ska man inte göra då? Tja som den här pajasen på SVT "nyheter" t.ex. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/experten-tipsar-sa-gor-du-traningen-kul "Ät gärna glass samtidigt som du tränar..." Priceless.
 11. Veganism är en mediesanktionerad fanatisk religion och självskadebeteende. Sojakorvar och bulgur kommer inte förbättra miljön ett dugg. Köp mjölk och kött direkt av bonden om du vill vara klimatsmart. Det är en dum värld vi lever i.
 12. Precis. Det finns många studier och experiment som visar att fasta och kolhydratrestriktion ger enorma fördelar vid cancer. Tumörer, t.o.m. glioblastom (värsta formen av hjärncancer) har visat sig tillbakabildas. Men det finns ju inga pengar i fasta och fettdiet så det här lägger man locket på kring.
 13. Granskar man frågan vetenskapligt så visar det sig att det är skadligt att sänka kolesterol med läkemedel http://www.ravnskov.nu/svcholesterol/
 14. Förmynderiet känner inga gränser... https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/forskare-kraver-att-oberoende-aktor-ska-granska-halsobocker • Läsaren bör inte uppmanas att ta avstånd från evidensbaserad vetenskap eller sjukvårdens rekommendationer. Problemet är dock att sjukvårdens rekommendationer inte är evidensbaserad...
 15. https://www.epochtimes.se/Dr-Sanna-Ehdin-Industrihardade-fetter-dodar