patrix

Medlem
 • Innehållsantal

  417
 • Joined

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

patrix vann senast 26 Maj 2015

patrix hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 302 Enastående

Om patrix

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

874 profilvisningar
 1. Granskar man frågan vetenskapligt så visar det sig att det är skadligt att sänka kolesterol med läkemedel http://www.ravnskov.nu/svcholesterol/
 2. Förmynderiet känner inga gränser... https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/forskare-kraver-att-oberoende-aktor-ska-granska-halsobocker • Läsaren bör inte uppmanas att ta avstånd från evidensbaserad vetenskap eller sjukvårdens rekommendationer. Problemet är dock att sjukvårdens rekommendationer inte är evidensbaserad...
 3. https://www.epochtimes.se/Dr-Sanna-Ehdin-Industrihardade-fetter-dodar
 4. Ja media-mässigt så befinner sig hela världen i ett Nordkorea, fast det kan vi inte se även om bevisen är obevekliga. Antar det är samma sak om man växer upp i Nordkorea och har det hyfsat privilegerat jämfört med de omkring sig. Vi accepterar den verklighet vi får presenterad för oss och påpekar man att vissa nyhetshändelser är fysiskt omöjliga så är man en konspirationsteoretiker och blir en paria.
 5. Ja vilken soppa det är och ju mer man granskar desto mer häpen och förfärad blir man... Men pyramiden håller nog på att krackelera nu. Innan internet kunde man hålla locket på med ett kontrollerat media och utbildningsväsende. Då var visselblåsare som Götzche inget större problem. Det kunde tigas ihjäl. Nu börjar fler söka information själva på nätet. Inte så många ännu, men fler. Och det är nog inte möjligt att få tillbaks katten internet i lådan igen även fast dom försöker genom att censurera Facebook och Twitter och Youtube
 6. Ja man får ju hoppas Svensson vaknar... Grönsaker går ju inte att producera utan djurhållning. Under krigen var Sverige självförsörjande. Det var därför vi klarade krigsåren så bra utan svältkatastrofer. Nu har man under 50 år monterat ner detta. Att inte äta kött gör oss dessutom sjuka. Men det här pratar inte media om av den enkla anledningen att media är ett vapen som används mot folket. Bra att Göran uttalar sig. Han går ju hem i stugorna som det heter
 7. @Elinor: Kan tipsa om Orijen torrfoder som har högt innehåll av animaliskt protein. Våra katter får grädde ibland också, och det är säkert inte så bra men i alla fall bättre än Whiskas och den andra skiten. Räkor älskar dom också, men de får ju inte få för många då dom är för salta egentligen. Man får lägga sin ideologi och principer på en rimlig nivå. Katter är katter.
 8. Såå sjuukt... Tänker på historien om bonden och åsnan. En snål bonde som hade en åsna prövade att ge den mindre och mindre mat. Allt eftersom veckona gick så blev åsnan magrare och magrare och en dag låg den död i sin spilta. Bonden grämde sig då inför en granne och sa "Det var ju en himla otur att åsnan skulle gå och dö. Jag höll ju på att lära den att leva på ingenting!"
 9. Hej AGF De enda intressanta cancerterapierna som jag ser det är de som utgår från Thomas Seyfrieds forskning, eftersom han är den enda som har en vetenskaplig förankring i det han hävdar. Han har bl.a. med ett kontrollerat experiment visat att cancer omöjligt kan vara en genetisk åkomma (det som all konventionell behandling utgår från). Och han har på senare tid tagit bladet från munnen och säger i klarspråk hur kontraproduktiv konventionell behandling är. Den förvärrar i själva verket cancern och ökar lidande och dödlighet. Edit: Jag tycker också Simoncinis behandling med bikarbonat låter intressant och rimmar väl med Seyfrieds forskning. De mitokondrella skador som Seyfried visat gör en cell cancerös beror sannolikt på svampinfektion, och då är det naturligtvis effektivt att behandla den infektionen.
 10. patrix

  Placeboeffekten

  Jo så är det, och man får hålla sig själv ödmjuk men samtidigt alltid i slutändan lita på sitt eget förnuft. Nyckeln i det här systemet är just de trångsynta eller nyttiga idioterna som jag ibland kallar dem. Se till att lura dessa och ge dem status och ställning så kommer de att lura resten (i bästa välmening). Och jag vill framhålla att jag själv varit en nyttig idiot större delen av mitt liv.
 11. patrix

  Placeboeffekten

  Här vill jag uppmana till försiktighet. Nötverket som jag kallar dom - Ägarna av våra läkemedelsbolag, media och monetära system, lägger ner stora resurser på att skapa en felaktig och förvirrad bild kring medicin. Syftet är att vi ska vara lagom sjuka och hålla oss till deras s.k. läkemedel. Kolloidalt silver är effektivt, billigt och biverkningsfritt. Likaså bikarbonat. Inget som Nötverket gillar... God Jul.
 12. http://candida-international.blogspot.com/2007/03/is-cancer-caused-by-candida-fungus.html
 13. Låter inte något vidare. Bättre sömn uppnås nog mer framgångsrikt med LCHF, träning och periodisk fasta. Minns ni vattensängarna på 90-talet?
 14. Mycket intressant historia (börja läs under ”Min cancerhistoria”) Läkarna måste strål- och cellgiftsbehandla cancer samt operera. Här är antagligen direktiven mycket hårda och tydliga, och den läkare som skulle våga pröva något annat mot cancer åker dit. Trots att dessa metoder förmodligen är något av det värsta man kan ta till vid cancer! Den hypotes jag ser som troligast är att Cancer är kroppens akuta försvar mot aggressiv mikrobtillväxt som äter upp kroppens vävnader. Då finns ingen tid för finlir. I cellerna finns en mekanism som reagerar på dessa bakterier/svampar och gör dom cancerösa. Tumörens syfte är att kapsla in och kväva mikrobhärden. Att i det skedet aktivt döda cancercellerna med strålning och gift är fullständigt kontraproduktivt. Mikroberna kan ju då fortsätta sin skadliga verksamhet. Att bryta inneslutningen genom att skära i tumören är heller ingen bra ide eftersom infekterad vävnad då kommer i kontakt med frisk vävnad samtidigt som kroppen utsätts för ytterligare ett trauma utöver cancern. Vila, fasta och ketogen kost är det jag i första hand skulle ta till vid cancer.