Jump to content

patrix

Medlem
 • Posts

  476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by patrix

 1. Ja det är din uppfattning. Min uppfattning är densamma som läkarens på filmen - Om man inte inte fattar att något är galet nu då har man problem. Dödsstatistiken under denna sk Covid19 pandemi skiljer sig inte från tidigare år. Den är snarare lägre. En läkare uttryckte sig så här: "Ett mirakel har inträffat. Ingen dör av vanliga orsaker längre, alla dör istället av Covid19." Och sen har vi ett Youtube och sociala medier som översvämmats av folk som filmar tomma sjukhus och läkare och experter som uttrycker tvivel. Men visst. Vill man fortfarande tro på media och Folkhälsoinstitutet så får man göra det. Det är ett fritt land. Man får tro på tomten och livsmedelsverket också om man vill.
 2. "Minst sagt skumma", "Ljuger medvetet"... https://learninggnm.com/SBS/documents/i_virus-trial.html
 3. Läkare över världen börjar märka vad som egentligen pågår - Fake News! Världens medier gör allt för att blåsa upp detta fast verkligheten är en annan. Dags att vakna upp... Titta 4.30 in på videon.
 4. Förstår nog tyvärr inte vad du vill säga här, men som tydligt framgår i intervjun med Dr Lanka så ifrågasätter han naturligtvis inte mässlingen eller andra sjukdomars existens. Det han påtalar är att den förmodade orsaken - virus, saknar evidens och då blir naturligtvis det profylax - vaccination som man använder utifrån detta förmodade orsakssamband problematiskt. Jämför med kolesterolhypotesen. Om denna saknar evidens så är kolesterolsänkande preparat sannolikt inte ändamålsenliga.
 5. Ja det faktum att Lanka då överklagade till högre instans och fick rätt, mörkar man i systemmedia.
 6. Det var det alltså? En domstol i Tyskland höll dock med Dr Lanka i att mässlingviruset aldrig identifierats så man kan ju med fog hävda att idén att mässlingen orsakas av ett aldrig upptäckt virus är lika "foliehattig". För inte allt för länge sedan i en värld befolkad av människor lika intelligenta som vi borrade man hål i huvudet på patienter för att släppa de onda andar som man på den tiden ansåg orsakade sjukdom. Och man blev säkert kallad en dåre om man hade synpunkter på detta.
 7. Jag noterar att den ena har koppling till Stanford University och den andra till Rockefeller Institute. Experter från dessa håll har inte direkt gjort något lysande jobb vad det gäller att klä av de felaktiga kostråden eller den obekräftade kolesterolhypotesen. Jag säger inte att de har fel i denna fråga eftersom jag inte faktakollat, men det kan ju vara bra att ha sånt här i åtanke när man gör sin egen research och stöter på diamentralt motsatta uppgifter från olika experter. Exempelvis Dr Lanka, Dr Kaufman och Prof Bhkadi har ju en helt annan syn.
 8. Hoppsan, här blev det plötsligt "VoF stämning". Intressant. Ska vi dela ut "Årets förvillar pris" till Dr Stefan Lanka kanske? Visserligen är han doktor i virologi, men han säger ju något så dumt som att sjukdomsframkallande virus inte existerar! Se videon nedan (om den nu får vara kvar). Nä så här gör vi inga framsteg. Man måste våga titta på det som är udda och kunna diskutera. Kanske det är så att det inte bara är kolesterolhypotesen som är tokig inom medicinen? Edit: Om ni vill citera ett inlägg med en video som denna så kan ni väl tänka på att ta bort själva videon i citatet.
 9. Min bild också (att detta är en tillverkad situation), men det är ju naturligtvis mycket provocerande för många. Det är ju också provocerande för många att det skulle vara några problem med Livsmedelsverkets kostråd, Statiner eller teorierna och behandlingen av Cancer. En mycket bra video där en läkare går igenom problematiken kring denna pandemi och det påstådda virus som orsakar den
 10. Jo fast det man nog också bör inse är hur kontraproduktiva och oproportionerliga de åtgärder som vidtagits är. Lyssna på vad prof Bhakdi säger i slutet av videon. Den skräckpropaganda som pumpats ut i media och de åtgärder som myndigheterna vidtagit är det som skadar och dödar oss, inte något virus. Dags att vakna och inse att det inte bara är livsmedelsverket som inte har vårt bästa för ögonen.
 11. Om vi förstår att "systemet" fallerat totalt gällande en viktig fråga- Vad ska man äta för att hålla sig frisk, så granskar man naturligt fler saker. Fungerar verkligen mediciner? Är vissa sjukdomsparadigm felaktiga? Många håller förmodligen med om att så är fallet vad gäller exempelvis statiner och cancer. Och då bör man rimligen fortsätta granska i större cirklar - Falsus in Uno, falsus in omnibus. Jag har gjort detta de senaste åren och sett, som jag postat om tidigare, att själva fundamenten i medicin inte vilar på vetenskaplig grund. Stefan Lanka, doktor i virologi, anser exempelvis att virus inte orsakar sjukdom. Och då uppkommer naturligtvis fler frågor. Vad är det exempelvis som pågår nu? När man upptäcker problem kring grundläggande antaganden som finns i vår värld uppstår naturligt ett obehag som kan vara så stort att vi helt enkelt vägrar att se världen som den är - Kognitiv dissonans. I en värld befolkad av människor med samma intelligens som vi sägs det att man borrade hål i skallen på på patienter för att släppa ut de onda andar som orsakade sjukdom. Sedan kom upplysningen - Människans utträde ur sin självorsakade omyndighet (Kant)
 12. Dr. Stefan Lanka, virologist and molecular biologist, on contageous disesases and the existence of viruses
 13. Ämnet börjar vid 33 min https://www.spreaker.com/user/10042798/40rcb-vi-goer-en-historisk-djupdykning-i
 14. Jag är man 50 år och 189 cm 2007 - Innan LCHF Kolesterol 5,0 Triglycerider 1,0 HDL 1,2 LDL 3,3 Blodsocker: ? Blodtryck 110/76 Vikt 104,9 2014 - LCHF Kolesterol 5,0 Triglycerider 0,61 HDL 1,3 LDL 3,4 Blodsocker: 4,4 Blodtryck 135/85 Vikt 98,8 2017 - Liberal LCHF och periodisk fasta (ej frukost vardagar) Kolesterol 5,7 Triglycerider 0,76 HDL 1,5 LDL ? Blodsocker: 4,7 Blodtryck 124/78 Vikt 99,5 2020 - Liberal LCHF och periodisk fasta (ej frukost vardagar) Kolesterol 4,9 Triglycerider 0,67 HDL 1,1 LDL ? Blodsocker: 4,1 Blodtryck 117/77 Vikt 98,4 Subjektivt har jag upplevt att min hälsa bara blivit bättre under dessa 9 år. Lite som att leva baklänges
 15. Funkar säkert fint också. Det viktigaste är att dra ner på antalet måltider så att kroppen inte går med insulinpåslag 24/7 för då blir vi sjuka.
 16. Korrelation är inte orsakssamband. Dagens medicin är totalt vilse tyvärr vad gäller kolesterol. Om vi observerar sår som uppträder på huden och konstaterar att sårskoroprna innehåller kolesterol, så skulle nog de flesta tycka det är långsökt att tro att kemiskt hämma kroppens förmåga att tillverka kolesterol kan minska sårbildningen. Men det är alltså exakt detta resonemang man gör vad gäller insidan av kroppen. Läs Uffe Ravnskov
 17. Ett av de bästa och enklare hälsoknepen är att inte äta någon frukost. Visst är man hungrig ett tag men kroppen vänjer sig ganska snabbt
 18. Veganism är i min mening en av de ondskefullaste propagandaoperationer som någonsin genomförts. Varning starka bilder. https://youtu.be/EFF30jfTubU
 19. Perspective is everything heter det på utrikiska. Sedan jag för ca 10 år sedan förstod att något var tokigt med våra kostråd och medicinen har jag gått från klarhet till klarhet. Media och vetenskapen är i själva verket en propagandaapparat som styrs främst med pengar av de som kontrollerar vårt globala monetära system. Ska du få anslag till en studie och mediaexponering måste det finnas ett intresse för denna dolda makt. Och att göra människor friska är inget de eftersträvar. Kostråden och livsmedelsindustrin skapar kunder till läkemedelsindustrin som i sin tur har som största uppgift att ha kvar sina kunder, och det gör man inte genom att bota. Så illa är det i min mening. Läkare och forskare gör så gott dom kan men inser inte att systemet är korrupt i grunden och att dom är indoktrinerade. Och det kan de flesta av oss andra inte heller inte tänka sig.
×
×
 • Create New...