Gå till innehåll

Sofokles

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om Sofokles

  • Rank
    Nyanländ
  1. Tack för era svar. Ännu en gång håller jag mig kortfattat (annars risk att jag svävar ut om oväsentligheter). Under de fem veckorna var jag helt fri från gluten. Min mage reagerade inte nämnvärt konstigt då jag återgick. Det var ett par dagar då allt fortlöpte perfekt och sedan kom "fallet". Precis så var det då jag testade att undvika spannmålen mm. Ett par dagar "på moln" och sedan...ja, inte roligt! Precis som så har det varit med alla de mediciner jag blivit tilldelad att testa. 1-4 dagar som fungerat bra och sedan, den femte dagen så har det varit som att öppna en sluss i Göta kanal..
  2. Tack för alla era svar. Jag tar åt mig av allt. Dock, vissa av er undrar varför jag idag äter bröd, musli mm. Det är för att jag ÄNNU INTE börjat med LCHF. Vad gäller undersökningar mm. på sjukhuset har jag gjort allt: koloskpoi, gastroskopi, testat mig för celaki, chrome, vitaminbrist, laktos- och glutenintolerans...you name it. Så vad gäller undersökningar är ALLT gjort. Självklart beror min vikt på magens oförmåga att ta upp all näring jag äter, och det är därför som jag vill testa LCHF och se om denna diet/matlevnadsstill kan hjälpa min flora att bli normal. Jag ämnar inte att slu
  3. Hej! Har nyligen börjat med LCHF. Jag kommer fatta mig relativt kort till en början men kan kortfattat beskriva min situation: man, 29 år, iBS. Har tyvärr rasat i vikt pga. IBS:en och väger nu långt under min idealvikt. jag har haft kontakt med dietister via sjukhuset men under det 1,5 år de "testat" det mesta känner jag föga förtroende för dem. Jag har aläst att många med IBS blivit mkt bättre med LCHF och känner att jag nu vill testa. Min första fråga blir hur jag kan lägga upp min frukost samt olika alternativ till mellanmål. Jag älskar yoghurt och idag ser min icke-lchf-frukost ut enli
×
×
  • Skapa nytt...