Gå till innehåll

Leopold Roos

Moderator
 • Innehållsantal

  1 557
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  16

Leopold Roos vann senast 3 December 2015

Leopold Roos hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

985 Enastående

Om Leopold Roos

 • Rank
  Livsnjutare
 • Födelsedag 1979-06-01

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Nyköping
 • Interests
  Sällskapsspel, näringslära, datorer (spela, programmera), naturvetenskapliga/teknik nyheter, mobiler, fantasy/sci-fi film/böcker, lära mig nya saker, aktivera grupper av människor.

Senaste besökare till profilen

1 659 profilvisningar
 1. Ojdå! Tack per för att du vågade säga ifrån! Hoppas ingen tidning vinklar det som att LCHF är farligt.
 2. För att få komma in i denna Facebook grupp får ni kontakta mig med privat meddelande antingen här på forumet eller på Facebook - heter samma där - så kan jag känna av eran trovärdighet - för vi vill inte få in personer som inte är vårdpersonal och mot lchf då detta är bara en grupp för de. Alla vill inte det ska komma till allas kännedom om hur man tycker i denna fråga. Vi håller dock på diskutera andra sätt att kunna ta sig till denna grupp på ett bra sätt. Återkommer snart. Edit: Jag har förhoppning att jag ska kunna göra en lista framöver, över alla de som tycker det är ok att allmänheten vet om vad de står, och skriva ut hur de kan kontaktas för att man ska kunna prata med dem. Tex vem man ska kontakta i Göteborgs området som efterfrågat ovan. Edit2: Det går även bra att kontakta Dietisten och lipophilica, här i privat meddelande på forumet, för att få tillgång till FB gruppen.
 3. Spännande att följa dig vännen .
 4. Va härligt Tommy. Blir lite sugen på att åka och hälsa på dig och hålla en kurs för dig .
 5. Den ser inte ut att ha väldigt tunn sula så jag definierar den inte som barfotasko - men har märkt många sportaffärer kallar tunnare nike och liknande för det felaktigt. Nu för tiden kör jag med Vibran Merell (då de skaver mindre än fivefingers) - dessa räknar jag som barfotaskor trots de inte är utformade runt tåna - men de är ännu tunnare än Fivefingers KSO.
 6. De ser varma ut, för varma på sommaren? Tack för tipset.
 7. Nej förvånansvärt lite .
 8. Dessa har jag nu, de få gångerna jag inte går barfota. Jätte sköna - o snygga . Det är visst vibram sula under. https://www.etsy.com/se-en/listing/50521669/mens-gladiator-sandals-handmade-sandal?ref=shop_home_active_3 Känns som jag typ är själv i sthlms innerstad som går rund på stan barfota.
 9. När man enbart använder ett "snöre" för att hålla fast skon - mellan stortå och nästa tå. Speciellt om man springer med dessa måste väl det bli stor nötning och blåsor där? Visst kan jag ha fel och man kan säkert träna upp det som jag gjort med mina fotsulor.
 10. Ah tack, men får man inte väldigt ont brevid stortån av sådant där? Har jag fått förr de få gånger jag testat sådana badskor.
 11. Vilka är de tunnaste luftigaste barfotaskona (eller hållbara strumpor) ni vet om?
 12. Jag skriver LCHF (max 5g kolhydrater/100g). Ibland orkar kocken sätta sig in i det, ibland inte. Senaste i Siljansnäs (när jag tog Siljan Runt) - så pratade jag mycket med kocken som ville lära sig. Hon hade ingen aning om att tex tacokryddan innehöll socker o e-ämnen.
 13. Tack för uppdateringen. Jobbig tid! *Kram*
 14. Vill klargöra att denna forumdel är för träning och lågkolhydratkost som LCHF och Paleo och liknande (eller vissa fall träning med högkolhydratkost vs låg). Det är alltså inte för allmän Paleo prat som inte har med träning att göra. Då får man hitta annan passande forumdel, som övrigt, näringslära eller t.o.m. LCHF delarna. Har städat och flyttat några trådar som missat detta. Tack på förhand.
×
×
 • Skapa nytt...