Jump to content

Leopold Roos

Medlem
 • Posts

  1,557
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by Leopold Roos

 1. Ojdå! Tack per för att du vågade säga ifrån! Hoppas ingen tidning vinklar det som att LCHF är farligt.
 2. För att få komma in i denna Facebook grupp får ni kontakta mig med privat meddelande antingen här på forumet eller på Facebook - heter samma där - så kan jag känna av eran trovärdighet - för vi vill inte få in personer som inte är vårdpersonal och mot lchf då detta är bara en grupp för de. Alla vill inte det ska komma till allas kännedom om hur man tycker i denna fråga. Vi håller dock på diskutera andra sätt att kunna ta sig till denna grupp på ett bra sätt. Återkommer snart. Edit: Jag har förhoppning att jag ska kunna göra en lista framöver, över alla de som tycker det är ok att allmänheten vet om vad de står, och skriva ut hur de kan kontaktas för att man ska kunna prata med dem. Tex vem man ska kontakta i Göteborgs området som efterfrågat ovan. Edit2: Det går även bra att kontakta Dietisten och lipophilica, här i privat meddelande på forumet, för att få tillgång till FB gruppen.
 3. Den konstanta 75% nedsättning i känsel var i lillfingret och vänstra halvan av ringfingret på höger hand. Domningar kunde jag få i båda händer men de var bara max upp till 15 min efter jag viftat på händerna.
 4. Hej. Hade dålig känsel i fingrarna i 6 mån, fick vänta i operationskö först i 3mån sen när jag skulle göra operationen blev läkaren sjukskriven, så jag fick börja om i en annan kö. Men sen 1 år efter första symptomen fick jag opereras. De kunde inte känna av (med elstötar) var det var en förtränging så de opererade både i handleden och i armbågen. Vart fula stygn (och svårt att stödja på armbågen) men annars fungerar allt perfekt. Full känsel och rörlighet nu 9 mån senare (eller det var bra redan 1 mån efter op). De breddade utrymmet för nerven på 2 ställen, de behövde dock inte ta bort nåt benmassa utan räckte med brosk och liknande. Domningarna kom när jag använde mobilen för nära huvudet, och sov med böjd handled, men kommer inte alls längre på nåt sätt. Testade ett tag att använda sport armbågsstöd innan op men det hjälpte föga. Skulle behövt nåt mer fast men vården ville inte ge ut nåt/sälja nåt fast jag hört det finns.
 5. Checka in den omarbetade designen på: http://www.dietdoctor.com Vad tycker ni? Vi gillar feedback, även negativ .
 6. Näringslära känns som ett passande ställe för denna tråd - så jag flyttade den dit .
 7. Spännande att följa dig vännen .
 8. Tog en kycklingäggsallad där och den var jättegod. Blir återbesök .
 9. Tycker det börjar bli dags att träffas i sthlm på nåt skoj. Tycker april passar bra. Mellan de 2 lågkolhydrat kryssningarna. Mitt förslag är att vi letar upp lite butiker/fik/andra sevärdigheter och sedan går en runda ihop ett gäng där vi passerar dessa. O stannar en tid på varje. Vad tror ni om detta? Är det görbart eller måste man bara vänta på varandra? Eller ska vi bara ta en promenad och avsluta med fika någonstans? Ett exempel vore att gå nån väg på söder och gå förbi Cajsa Warg och Gryningen som är affärer med ekologiskt närodlad mat.
 10. Borde vara skottpengar på IE8 säger jag som webbutvecklare hehe.
 11. Leopold Roos

  Chatt!!

  Jag startade en chatt för ett år sedan, men ingen här gick in så det ställdes in . Men visst skulle man kunna integrera det bättre. Naturist, du hittar tips om hur forumet fungerar här nedan:
 12. Va härligt Tommy. Blir lite sugen på att åka och hälsa på dig och hålla en kurs för dig .
 13. Den ser inte ut att ha väldigt tunn sula så jag definierar den inte som barfotasko - men har märkt många sportaffärer kallar tunnare nike och liknande för det felaktigt. Nu för tiden kör jag med Vibran Merell (då de skaver mindre än fivefingers) - dessa räknar jag som barfotaskor trots de inte är utformade runt tåna - men de är ännu tunnare än Fivefingers KSO.
 14. Nej det finns det inte. De kan dock svara på saker i medlemsforumet, på samma sätt som i blogginläggen.
 15. Bra rapport Lilla Anna . Hoppas du snabbt blir frisk nu.
 16. Woho jag kommer! Vore skoj om lite nytt folk vågade sig dit.
 17. Idag kl 13 äter vi på Haga forum. Bra mat där. Kom gärna, finns platser kvar
 18. Tack för titten. Härligt att äntligen få se hur du ser ut. Hur mycket väger cykeln? Min racer cykel ala knappt 10kg fungerar nog dåligt .
 19. Bord bokade på Haga Forum i fall det blir dåligt väder. Se mer i eventet på Facebook. 10 anmälda hittills. Har du inte FB och vill vara med så säg här.
 20. Hur stort är ditt intag av fett? Hur länge har du hållit på med LCHF - om jag nu får anta det är det du gör.
×
×
 • Create New...