Jump to content

Leopold Roos

Medlem
 • Posts

  1,557
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Posts posted by Leopold Roos

 1. Den konstanta 75% nedsättning i känsel var i lillfingret och vänstra halvan av ringfingret på höger hand.

  Domningar kunde jag få i båda händer men de var bara max upp till 15 min efter jag viftat på händerna.

 2. Hej. Hade dålig känsel i fingrarna i 6 mån, fick vänta i operationskö först i 3mån sen när jag skulle göra operationen blev läkaren sjukskriven, så jag fick börja om i en annan kö. Men sen 1 år efter första symptomen fick jag opereras. De kunde inte känna av (med elstötar) var det var en förtränging så de opererade både i handleden och i armbågen. Vart fula stygn (och svårt att stödja på armbågen) men annars fungerar allt perfekt. Full känsel och rörlighet nu 9 mån senare (eller det var bra redan 1 mån efter op). De breddade utrymmet för nerven på 2 ställen, de behövde dock inte ta bort nåt benmassa utan räckte med brosk och liknande.

   

  Domningarna kom när jag använde mobilen för nära huvudet, och sov med böjd handled, men kommer inte alls längre på nåt sätt.

  Testade ett tag att använda sport armbågsstöd innan op men det hjälpte föga. Skulle behövt nåt mer fast men vården ville inte ge ut nåt/sälja nåt fast jag hört det finns.

 3. Tycker det börjar bli dags att träffas i sthlm på nåt skoj. Tycker april passar bra. Mellan de 2 lågkolhydrat kryssningarna.

   

  Mitt förslag är att vi letar upp lite butiker/fik/andra sevärdigheter och sedan går en runda ihop ett gäng där vi passerar dessa. O stannar en tid på varje. Vad tror ni om detta? Är det görbart eller måste man bara vänta på varandra?
   

  Eller ska vi bara ta en promenad och avsluta med fika någonstans?

  Ett exempel vore att gå nån väg på söder och gå förbi Cajsa Warg och Gryningen som är affärer med ekologiskt närodlad mat.

  • Like 4
 4. Jag startade en chatt för ett år sedan, men ingen här gick in så det ställdes in :). Men visst skulle man kunna integrera det bättre.

  Naturist, du hittar tips om hur forumet fungerar här nedan:

  • Like 1
 5. Springer en del orientering och undrar om ol-skor klassas som barfotaskor?

   

  Min favoritsko på länken nedan.

  http://www.letro.se/shopartinfo_mer.ASP?ProdId=24319&vgf=214&vgrlink=2

   

  Barfotaskor känns som ett konstigt ord, ska jag förstå det som barfotakänsla i skor?

  Den ser inte ut att ha väldigt tunn sula så jag definierar den inte som barfotasko - men har märkt många sportaffärer kallar tunnare nike och liknande för det felaktigt.

   

  Nu för tiden kör jag med Vibran Merell (då de skaver mindre än fivefingers) - dessa räknar jag som barfotaskor trots de inte är utformade runt tåna - men de är ännu tunnare än Fivefingers KSO.

   

×
×
 • Create New...