Gå till innehåll

Linnzy

Medlem
 • Innehållsantal

  28
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

18 Bra

Om Linnzy

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Målar, tecknar, designar. Kreativ helt enkelt.

Senaste besökare till profilen

269 profilvisningar
 1. Denna gjorde jag jämt förra hösten.
 2. Om jag förstått det rätt så vaknar du av att ditt BS ligger högt? Och vill helst att det ska vara ner på 3.7-4.2 Tänk vad olika man kan vara... själv vaknar jag av att kroppen skakar och darrar om jag ligger så lågt på morgonen, optimalt hade varit 5-6 typ, men jag brukar snarare vara mellan 7-8 på mornarna ibland även upp till 10!
 3. Finns en del olika på Apotea också, billigaste 49.- /500 ml Fri frakt.
 4. intressant detta. Särskilt för mej just nu. Jag är född med avsaknaden att kunna producera 12 av mina permanenta tänder. Detta ledde då till att jag har fått sätta in titanskruvar, 6 stycken blev det fick också ta ben från hakan för att tandbenet inte räckte till på något ställe. Efter ca 10 år med dessa blev jag tvungen att ta bort två skruvar pga infektion och tandbenslossning, troligen hade man satt dessa två för tätt så att jag inte kommit åt att göra rent ordentligt, infektionen hade jag haft i flera år, kändes av rejält när det var kallt och när jag var förkyld. Samma sak är på väg att hända på nedre käken, även där en titanskruv, där finns extremt djupa fickor. Går idag regelbundet hos specialist för att få behandlat, samt använder tandtråd och mellanrumstandborsstar så mkt jag kan (det är jobbigt och iibland pallar man bara inte) Som 14-åring fick jag Diabetes typ1 Känns som en ond spiral.
 5. Jag började med att "reroota" och "repainta" barbiedockor, numera är det mest monster high och ever after high som gäller men de flesta jag har är forfarande wip. Ska kolla din profil på dA. Min är ; linnzy.deviantart.com
 6. Hejsan Geminick! Jag har inte mycket att tillägga här i denna tråd direkt då jag inte vet något om PCOS ocj jag orkade inte gå igenom alla inlägg, men jag har även läst dessa sista inläggen. Ja mat ÄR svårt och särskilt i sociala sammanhang eller när man är på utflykt. Jag vet inte hur du kommer känna dig om du utesluter mejerier, men jag hoppas det hjälper dig. Själv vet jag inte om jag skulle klara mig utan en skvätt grädde här å där då å då (mest till såsen i maten) Jag hej - hej- hejar på dej! jag läste din presentation och har läst din profil, ville bara säga att vi har en del gemensamma intressen ^^ SKulle gärna vilja se prov på dina serier tex ^^ vad för genre skriver du i? jag är också dockmakare...typ ^^
 7. Jag kan absolut tänka mig en liten träff nån gågn inom det närmaste....skulle kunna behöva lite pepptalk och andras erfarenhetr...dessutom behöver jag träffa folk.
×
×
 • Skapa nytt...