Jump to content

NillaK

Medlem
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Dalkulla
 • Interests
  Hönor, odling och att må bra.

NillaK's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

 1. Jag har en vän som ätit extremt fettsnål vegokost en längre tid och hon har värk i hela kroppen och blivit vidrigt mager, inte en muskel finns kvar. Benrangel med skinn på. Inte hälsosamt på nåt vis. Tragiskt men hon är stolt över sin bedrift trots reumatism och högt blodtryck. Inte kul.
 2. Jag äter den sort som rekommenderas av Doc. Mår alldeles förträffligt bra och har ännu inte blivit "vintersjuk" Tar 2500 IE varje dag, 62,5 microgram. Hörde på radion på fm att det rekommenderas ca 7-10 microgram vilket är alldeles för lite för att ge nån effekt. Efter den gråa sommar vi haft så behövs nog mer, men försiktighetsprincipen råder ju i detta land.
 3. Direkt missnöjd kan man inte påstå men jag har ju helt klart förstått att jag inte tål mjölkprodukter (och spannmål). Ständigt slemmig och kanonknepig i magen.Skönt att få upp ögonen för det. Jag har bytt ut mjölkprodukterna mot lite frukt och ökat på grönsakerna rejält. Det känns mycket bättre i hela kroppen. Lite åt paleohållet men det passar mig bättre. Inte ren lchf, men frånvaro av spannmål och socker. Fettmängden bestämmer man ju själv hur mycket man tål. Lite olja i dressing och mat lagas i smör, allt från grunden. Bacon äter jag inte alls, får rejält ont i magen samt att jag gillar inte salt mat. Jag är glad att så många blir friskare av denna kost och att så många som möjligt kan sluta med mediciner av alla slag. Det finns ju en orsak till att vi blir sjuka och det är bättre att åtgärda orsaken istf att dölja symptomen med piller.
×
×
 • Create New...