Jump to content

Dramione

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dramione

  1. Jag vet inte hur tråkigt du tycker det är med vanliga situps, men kan du tänka dig det så kan du sätta din bebis på magen när du är någorlunda van vid sit-ups. Du kan också göra squats, och när du är redo för det kan du hålla ditt barn mot dig. Men då är det extra viktigt att du håller ryggen rak så att du inte bär med ryggen.
  2. Har ni lyckats övertyga någon/några att börja med LCHF eller att minska på kolhydraterna? I så fall, hur? Har precis haft en livlig diskussion med min pappa och min bror för att övertyga en sjuksköterska att testa. Jag brukar följa Kostdoktorns råd och tänker 'så småningom kommer de ångra sig att de inte åt som jag', men idag kunde jag inte låta bli. Vi lyckades till slut få henne att tänka sig att läsa kostdoktorn.se och Matrevolutionen, vilket känns som ett stort steg. Tänkte bara lägga upp för att se hur det går i resten av Sverige eller världen med att få folk att konvertera till LCHF. Jag är lite nyfiken på hur utvecklingen går runt omkring mig. Det är alltid lika kul att höra att någon ny har testat att lägga om sin kost!
  3. Tja, enda gången jag läst om folk som äter riktig kost var Grottbjörnens folk, men i Godnatt mister Tom är de inte rädda för fett, visst äter de bröd, men med en rejäl klick smör på Jag håller själv på att skriva en roman, inte direkt seriöst men om den nånsin släpps ut som bok när jag blir äldre så kommer i princip varenda person att vara LCHF:are, bland annat för att de lever lite primitivt och inte har McDonalds runt hörnet, men också för att jag vill ha friska karaktärer
  4. Jag började för att jag ville leva hälsosamt och förebygga fetma och sjukdomar hade lite svårt att sluta med kolhydraterna i början, men nu har jag kommit igång på riktigt och har mycket mer lust till att träna.
×
×
  • Create New...