Jump to content

dussina

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

dussina's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

  1. Jag måste dock säga att jag blivit mkt piggare, inga förkylningen och bättre i allergier sen jag regelbundet intagit Omega3, magnesium och D-vitamin!
  2. Hej! Tack för alla intressanta svar. Har inte haft möjlighet att kolla förrän nu. Jag tar nu 4000U istället för 2000U. Tänkte kolla om ett par månader igen. Ev. gör ju solen sitt också. När jag bodde i USA testade jag mig också då låg jag perfekt enligt deras referensvärden. Då åt jag 2000 men hade tidigare ätit 5000 men gått ner. (cirka 9 mån sen) Jag funderar på om dom jag åt på 2000 inte var särskilt verksamma. Äter nu en annan sort. Den från Holistic. Och en större dos tillsammans med frukost. Inflammationsvärdena är kollade. Det var inget mer som var lågt förutom Natrium av ngn anledning men det tror jag var något tillfälligt.
  3. Hej Fick precis svar på mitt D-vitamin värde. Tänkte att det kanske var lite högt nu när jag tagit 2000U så pass länge. Men inte då! Jag låg på 71! Dvs. under gränsvärdet. Fattar ingenting. Jag är ute normalt och äter varierat, Äter även magnesium, probiotika och omega3. Samt K2. Ska jag ta dubbel dos istället kanske? Eller är tillskotten värdelösa?
×
×
  • Create New...