Jump to content

Antonio

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Antonio's Achievements

(2/7)

4

Reputation

 1. Tack så mycket!! ska testa
 2. Tack! Men är den bra att äta vid LCHF kost?
 3. Vet någon om detta? så stå i beskrivning: Du har säkert hört talas om skinny noodles, shiratakinudlar eller konjaksnudlar som innehåller 0 % kolhydrater. Goda tycker jag! Här är mitt senaste fynd. Low carb rice, med samma innehåll som nudlarna, men i risutförande. Barnen tyckte att dessa var supergoda, och vi vuxna också. Perfekt som alternativ till blomkålsris. Det finns inte på någon mataffär jag varit i, utan du köper det enklast hos Nu3.
 4. Tack så mycket för alla er tips och hjälp. ska se om det går bättre.
 5. Vilken mat med mycket fet rekommenderar ni??
 6. Min vikt idag är 113 kg. min önskemål är gå ner till 80 kg Så det är 80 g protein kan äta?? och när man prata om fet, vilken fet kan man äta?
 7. Då verkar som jag inte gör rätt. jag som trodde att fläskkarré med fet och kyckling med skinn var bra med fet. Kanske ska äta mer bacon, eller rimmad fläsk, eller??
 8. Hej! ska vi se, till frukost förra veckan ätt jag som säg 2 knäckebröd med mycket bregott, och omelett gjord på 6 ägg. till lunch 4 bacon inlinda kycklingfilé med sallad. till middag 4 fläskkarré kotlett med mycket vitlök smör. tror inte är mycket kolhydrater där. och det är som jag normal har ätit hela vecka. när inte är kyckling är korv med minst 90 % kött. Socker brukar inte tå, eftersom jag har diabetes typ 2, men måste säga att när jag började hade på morgon 16 i blodsocker, i morse hade jag 7,7. så det funkar mot diabetes.
 9. Bacon, fläskkarré, omelett, smör, och i så fall vad ska äta, eller hur ska äta?
 10. Hej! Jag går varje dag med mina hundar ca 1 mil. sen vet inte hur mycket ska man äta, jag läste att skulle äta till jag är mätt, och ändå tycker att inte äter så mycket.
 11. surdegs knäckebröd!!
 12. Hej! Behöver hjälp, har börjat med lchf för en vecka sen, och har gått upp 1,2 kilo sen dess. äter inga kolhydrater alls bara 2 knäckebröd med mycket bregott till frukost. sen är det bara kött eller kyckling med sallad vad gör jag för fel??
×
×
 • Create New...