Jump to content

Roosie

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Roosie

  1. Tack snälla för era svar! Jag är helt inställd på att fortsätta eftersom min jobbiga mage mår bra nu. Det är värt guld, det vet alla som har magproblem... Önskar så att jag vetat detta tidigare! Skönt att höra att min trötthet och svaghetskänsla nog bara är ett omställningsproblem. Tack igen för snabba svar !
  2. Vet någon om det finns nån dietist som inte är väldigt emot lchf- livsstilen? Skulle gärna vilja ha kontakt, i så fall, tacksam för svar!
  3. Riddarrustningen?? Vad menas?Och ja, måste ofta stanna och hämta andan i uppförsbackarna, men är det inte alltid så?
  4. Jag har en fråga som jag undrar över: har ätit enligt lchf i tre veckor. Jag har levt några år med svåra magproblem pga kort tarm och IBS, och haft ständiga diarreer, gaser och svullen mage. Alla dessa symtom är borta, i stort sett! Alldeles fantastiskt! Enligt min läkare så skall jag inte tåla fett, men det går alldeles utmärkt... Visst är det märkligt ? Tyvärr har jag drabbats av en stor trötthet och matthet, som kommer flera gånger per dag, och det undrar jag över? Jag äter inte så strikt, (ingen övervikt), men mycket grönsaker och kött, fisk, fett och mycket ägg. Ibland lite lchf-bröd, och lite bär, även nötter. Jag gillar att röra på mig och promenerar mycket, men tycker att jag orkar mindre ... Inte så kul! Kan detta tänkas gå över? Hoppas någon har lite kloka synpunkter!
×
×
  • Create New...