Jump to content

keepmoving

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

keepmoving's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

4

Reputation

  1. Som några redan skrivit: krångla inte till det utan kör på så strikt du orkar. Det kommer troligen bli dippar. Jag har gått ner 45kg på snart 2,5år så se det långsiktigt.
  2. "Min" 16:8 fasta kör jag med kokosfett i kaffet innan jobbet, det har resulterat i 12 kg minskning sen i juni. Iofs börjat rört mig i samband med detta så det är ju inte bara fastan...
  3. Tack för all feedback! Det verkar som att jag har lite för bråttom då, som vanligt. Jag kör på som jag brukar och spetsar lite med eran kunskap så ska det nog gå bra!
  4. Är lite bitter... Vet inte om jag är bitter i onödan därför lägger jag ut en tråd här. Har kört LCHF sen november 2013 och har gått ner ca 20 kg. Började på 152 kg, pendlar idag mellan 130-132kg och har stått still ungefär 1 år på den vikten och kan inte förstå varför. Har sista månaden rört på mig varje dag, allt ifrån snabb promenad, löpning på 2-6km, cykling på 1-4 mil. Men ser ändå inget resultat. Tycker mig ha varit strikt. Jag kommer aldrig att sluta med Lchf med tanke på hur bra min kropp mår av det, trivs även med att röra mig varje dag. Men tänkte att jag skulle kunna gå ner lite mer som bonus. Nån som har några tips?
×
×
  • Create New...