Gå till innehåll

Zena

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Zena

 • Rank
  Nyanländ
 1. Räknade ut att det han ätit i dag var på 1944 kcal. Får man lov att fråga vad du äter på en dag. 1200 kcal är inte mycket, speciellt om 73-76 E% är fett.
 2. Hm... man måste ju äta ett visst antal gram protein per dag för att inte tappa muskelmassa. Detta ska enligt vad jag lästa vara 1 g/kg kroppsvikt. När det gäller LCHF har jag läst att man istället för nuvarande kroppsvikt ska äta efter hur mycket man vill väga. Han vill väga 90-95 kg och bör därför äta 90-95 g protein men det är tydligen för mycket då "minimalt" intag av protein rekommenderas men vad är "ett minimum" i gram? Ska han mer eller mindre bara äta grönsaker och fett? Grönsaker innehåller ju en hel del kolhydrater.
 3. Tack för alla svar. 7.5 kg kanske låter mycket men är det inte då han i dag väger 162 kg och har alltså närmare 80 kgs övervikt. Av dessa 7.5 kg så är säker 4 kg bara vatten. Ska delge honom informationen jag fått i denna tråd. Tack återigen.
 4. Trodde det var kolhydrater som han kan vara känslig emot men det är protein, säger du? Vad är minimum av protein? Han äter i dag protein för den vikt han vill nå, d.v.s. 90-95 kg. Ska han äta mindre menar du? När du skriver fasta, hur menar du då? 5:2 med 600 kcal på fastedagarna eller 0 kcal?
 5. Hejsan, Skriver till er angående min bror som har en stor övervikt. Han har äntligen bestämt sig för att något måste göras åt vikten så han har provat LCHF eftersom jag själv äter enligt LCHF och gick ner 10 kg som var min övervikt. Hade också en riktig problemmage men den är numera i perfekt form. Ca 12 veckor har han gått på LCHF och mellan vecka 1 och 8 gick han ner, om än väldigt långsamt, knappt 7.5 kg. Varför det blivit så lite med tanke på hans stora övervikt förstår vi inte. Senaste månaden har viktnedgången avstannat helt och han börjar tvivla på dieten och sig själv. Han
×
×
 • Skapa nytt...