Gå till innehåll

ombudskvinna

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

17 Bra

Om ombudskvinna

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

171 profilvisningar
 1. Ja det går säker bra med vilken olja som helst men jag menade att alla LCHFare har ju raps/olivolja hemma så det passade bra att använda den och inte behöva köpa hem nåt extra. Tror jag använde ca ½ dl rapsolja till 3-4 bitar hushållspapper men alla gör ju so dom vill det vara ett litet tips
 2. Så kan man ju absolut göra men jag tror mitt tips är billigare ?
 3. ombudskvinna

  Grillning

  Läste på dagens Diet Doktor mail att man helst ska undvika tändvätska och använda en el-grillgaffel och det är ju bra om man är hemomkring eller nånstans några det finns el. Är man inte det läste jag en artikel om att man kan använda hushållspapper indränkt i oliv eller rapsolja som tändmaterial. Jag provade häromkvällen och dränkte in några hushållspappersark rejält med rapsolja och det fungerade alldeles utmärkt, så prova själva så får ni se.
 4. När jag läser ditt inlägg kommer jag ihåg att min mamma alltid lade både broccoli och blomkål i en svag lösning med vatten och ättika för det gillade inte maskarna så dom kröp ut. Sen sköljde hon grönsakerna noga så ättikssmaken försvann, Nåt att prova kanske.
×
×
 • Skapa nytt...