ciah

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om ciah

 • Rank
  Nyanländ

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dalarna
 1. Ja det är ett effektivt sätt att gå ner i vikt iaf Har tappat 2 kg sen i går morse. Dricker vätskeersättning men som sagt får inte behålla nått än. Ska skicka sambon att handla lite proviva eller nått liknande.
 2. Hej alla där ute Har ätit LCHF i drygt 2 år och i stort sett aldrig varit sjuk fören nu då jag har åkt på maginfluensa( inne på andra dygnet), det jag har funderingar över är vad kroppen behöver först för återhämta sig (fett,proteiner,lite KH) när den är mottaglig för fast föda, jag tränar 3-4 ggr i veckan (styrka och kondition). Just nu får jag bara i mig lite vätska som kroppen inte vill behålla // Cia
 3. Läsa: Läser det mesta, just nu läser jag Hamilton böckerna. Musik: Sjunger i en kör. Sen åker jag och sambon på flera konserter om året och minst en festival och då blir det mest rock/hårdrock. Resa: Utomlands till sol och värme en ggn om året, packa tältet på MCn och åka iväg några dagar på sommaren eller ta en kryssning till t.ex. Riga.. Sen det vanliga att umgås med familjen och vänner, tränar en del också.
 4. Har också varit med om det, mina depåer var så gott som tomma. Läkarna gick i genom hela mig och hittade inga fel så slutsatsen var att det berodde på kraftiga mensblödningar i många år. Jag fick 2 påsar blod och järn direkt in i blodet en gång i veckan i 7 veckor. Detta var 2009 men det tog nästan 1 år innan jag kände mig helt återställd. Nu går jag och tar HB prov ett par gånger om året för att hålla koll.
 5. Det finns mer fett vid knäna än man kan tro, själv tycker jag mina knän har blivit jätte fula när jag tappade i vikt
 6. Har grädde i med eller utan smör eller med ÄM.