Jump to content

helene306

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

helene306's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

  1. Jag började 2009 för att se om min PMS kunde bli bättre. På löpet blev jag piggare, fick mer ork och gick ner i vikt. PMS:en har blivit bättre men ändå inte helt ok, jag vet nu att jag ligger lågt i hormoner och ska behandla. Lchf har gjort mig friskare, fått mig att må bättre och känna en inre och harmonisk balans. Jag är mätt och slipper ett envist sötsug som alltid lurat. Träningsmässigt har jag fått en kropp jag aldrig haft och jag tränar betydligt bättre på lchf än när jag tränade på högkolhydratkost. Det här är min grej, helt klart!
  2. Hej igen! Ja, det är det som är frågan? Om jag ska satsa på annat? Jag vet ju egentligen hur jag ska äta, jag är bara lite matglad ;-) och ökar jag muskelmassa så går inte vikten ner. Samtidigt är jag grymt nyfiken på att ta de där sista envisa kilona bara "för att" så tävlingen sporrar. Det är dock minst lika sporrande att se vad som händer med kroppen nu, styrkan har ökat markantde senaste veckorna, folk på gymmet reagerar, och det är faschinerande att se vad man kan göra med kroppen! Jag var soffpotatis för 11 månader sen :-) Utmaningen är individuell, alla sätter sina egna mål och det kan vara allt från att klara 1 chins, minska midjemått till att få synligare muskler.
  3. Jag äter liberal lchf idag och tränar funktionell träning 3 ggr/vecka. Barfotalöpning ca 1 gg/vecka. Nu har jag även ökat i vikt på kettlebell och märker att muskler tonas fram. Vikten pendlar upp och ner 2-3 kg. Nu är grejen att jag ska vara med i en utmaning på gymmet och har tänkt (inte för att jag behöver gå ner i vikt men av ren nyfikenhet samt se om jag klarar det vill jag testa) gå ner 5 kg. Samtidigt vill jag gärna bygga muskler eftersom jag märker att kroppen förändras och ökar i styrka nu. Är det mission impossible totalt? Hur bör jag äta? Strikt lchf och fortsätta träna som jag gör?
×
×
  • Create New...